Avonturenstad De Bubbeljungle, spelen met een hoofdletter S

Zoals jullie weten zijn wij dol op indoorspeelparadijzen en laten we graag weten hoe we ze vinden. Dit keer vonden we een pareltje in Leiderdorp. Een volledig gethematiseerd overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Welke dat is? Avonturenstad De Bubbeljungle in Leiderdorp!

Avonturenstad De Bubbeljungle

Houden jouw kinderen van klimmen, springen, glijden en spelen? Dan is Avonturenstad De Bubbeljungle echt een aanrader. Je kan namelijk veel meer doen dan alleen dat. En dankzij de overzichtelijke indeling weet iedereen waar ze moeten zijn. Al bij binnenkomst duik je de onderwaterwereld in en daar ga je voorlopig niet meer uit.

Volledig gethematiseerd

Alles, maar dan ook alles is in thema. Het begint al bij binnenkomst. De muren, de trap, de borden, alles is in thema. Iets wat ik erg kan waarderen. Dat hebben de eigenaren goed gedaan! Ook de kassa is zo beschilderd dat die helemaal in het thema zit. Zelfs de wc brillen doen met het thema mee. Heb je ooit eerder zo’n goed gethematiseerd indoorspeelparadijs gezien?

Voor elke leeftijd een plek

Wanneer je na de kassa rechtdoor loopt, kom je bij de peuter/kleuterzone terecht. Hier zijn plekjes gemaakt voor de allerkleinste. Een babyzone, een plek voor peuters en voor kleuters. Zo weet je zeker dat jouw kind veilig kan spelen. Ga je de andere kant op dan kom je terecht voor de speeltoestellen voor de schoolkinderen. Een enorme haaienmond wacht je op. Wel fijn die verschillende plekken!

Gratis potje lasergamen

Tijdens je bezoek mag je één keer gratis lasergamen. Daarna kost het €3,- per spel. Aan de kassa kan je gelijk een tijd afspreken. Zo weet je zeker dat je kan gamen. Ik heb mijn zus, zwager en kinderen meegenomen naar de Bubbeljungle. Iets wat mijn neefjes en nichtje erg kunnen waarderen. Tijdens het lasergamen zitten ze samen in een team. Ook dit is weer fantastisch gedaan. De schermen, de verlichting en dan die muziek. “Mama, zo gaaf heb ik nog nooit gelasergamed!” En ja, ze stijgen echt uit boven de rest.

Spelen, drinken, eten, repeat

Er is zoveel te doen dat ze geen eens de tijd nemen om rustig te drinken. De limonade wordt naar binnen gegooid om vervolgens weer weg te rennen. Om 12 uur besluiten we even te lunchen. Wij nemen de broodjes en de kids nemen de kidsbox. Een aanrader, want alles zit erin! Het broodjes smaken goed en zijn rijkelijk belegd. Ik weet nou niet of ik zo langzaam ben of de kinderen zo snel. Want binnen no time zijn ze er weer vandoor en heb ik nog een half broodje te gaan.

Pinguinrace en bubbelcars

Om uniek te zijn heeft de Bubbeljungle een pinguinrace en de bubbelcars. Super gaaf, want het voegt echt iets toe. De Pinguinrace gaat een aantal keer open en wordt kermisachtig aangekondigd. Vanuit alle hoeken komen kinderen aanrennen om dit spel te spelen. Degene die wint krijgt een leuk prijsje. Het rad bepaalt en dat zorgt soms voor teleurgestelde gezichten. Onze Giuliano wist een aantal keer een leuke prijs te winnen! De bubbelcars gaan ook een aantal keer open en zijn een regelrechte hit!

Klimmen door de Bubbeljungle

Naast de de speelstad hebben ze ook een klimpark, escape room en Glow in the dark midgetgolf. Voor deze activiteiten moet je betalen, maar kan je ook als combideal met speelstad doen. De kinderen van mijn zus besluiten te klimmen, terwijl mijn kinderen nog een potje lasergame doen. Het klimmen ziet er professioneel uit en boven is er altijd een instructeur aanwezig om de kinderen te helpen. Mijn neefje en nichtje gaan alle onderdelen soepel af. “Tante Joyce, dit was echt vet gaaf!”

Klimparcours

Een volledige dag bij de Bubbeljungle

Voor we het weten is het al weer half 5. De dag is echt voorbij gevlogen. Geen moment zijn de kinderen bij ons komen klagen. Ze hebben zich zo vermaakt. Helaas is het tijd om te gaan tot grote teleurstelling van onze kids. “Kunnen we echt niet nog even blijven?” Ze hebben het zo naar hun zin gehad. We beloven zeker nog eens terug te gaan, want voor het geld hoef je het niet te laten.

Wil je ook naar Avonturenstad de Bubbeljungle? Kijk dan voor op hun website. Hier vind je nog meer informatie.

1 gedachte over “Avonturenstad De Bubbeljungle, spelen met een hoofdletter S”

Plaats een reactie