Een relaxt kinderfeestje? Ga naar Airpark One!

Meestal ben ik iemand die weken van tevoren bezig is met een kinderfeestje. Piratenfeestjes, Mario of prinsessen, ik draai er mijn hand niet voor om. Maar het kost wel ontzettend veel tijd en energie. Dit jaar deden we het anders en gingen met Joshua zijn kinderfeestje naar Airpark One. Wat was dit een relaxt kinderfeestje! Waarom? Lees snel verder!

Een relaxt kinderfeestje

Dat ken ik niet. Ik hou ervan om uniek te zijn, dingen te bedenken en te creëren. Dat is ook niet anders bij de feestjes van mijn kinderen. Door middel van spelletjes en aankleding geven mijn kinderen al vijf jaar een uniek feestje, maar heel relaxt is het niet. Ik hoorde goede verhalen van vriendinnen over Monkey Town en hoe relaxt zo’n kinderfeestje is. Dat wilde ik ook! Dus boekte wij dit jaar voor Joshua een Airpark One feestje bij Monkey Town Den Haag.

Air park party big

Net zoals bij Monkey Town heb je ook hier de keuze uit verschillende party’s. Wij kozen voor de Big party. Je krijgt dan:

  • Drie uur springen
  • Sokken voor iedereen
  • Één kan limonade per vier kinderen
  • Friet met saus
  • Chips
  • en toegang tot Monkey Town

Er wordt dan een tafel voor je gereserveerd zodat je met het feestje sowieso samen kan zitten en je spullen daar kan laten. Daarnaast staat er een mooie kaart met de naam van de jarige. Zo weet je gelijk waar je moet zijn.

Leuke extra’s voor een relaxt kinderfeestje

Maar het leek ons ook leuk als de tafel helemaal versierd was, dus hebben we voor een paar extra dingen gekozen. Joshua is gek van gamen, dus koos ik voor het game thema. Zo stond er een tafel met tafelkleed, bordjes, servetjes en bekers klaar in dat thema. Om het helemaal af te maken koos ik ook voor de cupcakes. Maar er zijn nog veel meer leuke extra’s erbij te bestellen. Wat dacht je van een ballon? Of een hele candy table, een taart of kinderchampagne? Je kan het zo groot maken als je zelf wil. Wij kozen voor de thema aankleding en de cupcakes. die erg gewaardeerd werden. Dit alles is gewoon bij te boeken wanneer je online gaat reserveren.

Spelen, spelen en nog eens spelen

Hoe leuk de tafel ook was, echt blijven zitten deden ze natuurlijk niet. Het Airpark riep gewoon naar ze. “Kom springen, kom spring!” Dus zaten wij heerlijk drie uur te kletsen met vrienden die mee waren. Soms moesten we de kinderen even roepen voor drinken, patat of iets anders lekkers. Maar daarna waren ze zo weer weg. Ik heb nog nooit zo’n relaxt kinderfeestje gehad. Lekker kletsen en drinken met vrienden terwijl de kinderen zich optimaal vermaken. Wie wil dat niet?

Klimmen, springen, glijden en plezier

Sowieso vinden kinderen Monkey Town altijd heel erg leuk, maar het Airpark erbij maakte het feestje nog even wat leuker. Zo hadden ze de keuze of ze lekker wilden klimmen en glijden in Monkey Town of de hindernisbaan in het Airpark. De keuze is dan zo groot dat je ze bijna niet meer terug ziet aan tafel. Behalve wanneer ze dorst hebben. En dat hadden ze! Dus kochten we er nog twee kannen bij.

Het leukste feestje ever!

De kinderen hebben echt een heerlijke tijd gehad. Oehlie op het einde was de kers op de taart. Altijd leuk als hij even langs komt. Na het feestje hebben we alleen maar leuke reacties gehad. Er waren zelfs kinderen die vroegen of we dit volgend jaar weer gaan doen. Zo heerlijk hebben ze gespeeld. Joshua zelf heeft ook echt genoten. “Dit was echt een super leuke dag!”

Een heerlijk relaxt kinderfeestje

De kinderen waren helemaal gesloopt na het feestje, maar ik had meer energie dan de feestje die ik normaal geef. Wat is dit toch een super relaxt kinderfeestje. Ben je op zoek naar een kinderfeestje waar je weinig energie in hoeft te steken? Daan raad ik je echt zo’n feestje bij Airpark one aan! Nodig trouwens zelf ook vrienden uit zodat je je niet gaat vervelen. Je hebt namelijk genoeg tijd om lekker bij te kletsen!

Heb jij al eens zo’n feestje georganiseerd? Ben jij meer team feestje uitbesteden of team zelf maken? Ik ben erg benieuwd.

@justjoyce.nl

Wat was dit een relax feestje voor onze. Niks hoeven te doen. Alles was verzorgd. Van een gedekte tafel tot eten. Heerlijk relaxt voor de ouders en super leuk voor de kinderen. @Monkey Town Den Haag #monkeytown #denhaag #feest #kinderfeestje #feestje #monkeytowndenhaag #indoorspeelparadijs #klimmen #klauteren #springen

♬ origineel geluid – justjoyce.nl

Dit feestje is tot stand gekomen door middel van een samenwerking maar beïnvloedt mijn eerlijke mening niet.

5 gedachten over “Een relaxt kinderfeestje? Ga naar Airpark One!”

  1. Wat een relaxt feestje! We zitten er wel eens over na te denken, maar nooit gedaan. Misschien dat we nu het toch maar gaan doen. Ziet er namelijk super uit!

  2. We gingen met de kids standaard naar Monkey Town Den Haag, zo goed georganiseerd inclusief drinken en eten.

  3. Wat een leuk feestje! Ik wist helemaal niet dat dit zo relaxed kon zijn bij Monkey Town!

Reacties zijn gesloten.