Jump One heeft een uniek extraatje!

Houden jouw kinderen van springen en zijn ze niet uit trampolineparken te slaan? Dan is Jump One echt iets voor hen! Maar wist je dat dit trampolinepark ook twee gave extra activiteiten heeft? Eentje daarvan is zelfs uniek in Nederland. Dus waar wacht je op? Benieuwd wat voor unieks ze hebben? Lees dan snel verder!

Jump One

Net als andere trampolineparken kan je bij Jump One lekker springen in verschillende area’s:

  • De free style area waar je de vetste trucks kan doen
  • De Walk Wall area waar je zelfs tegen de muur aan kan springen
  • Foampit area waar je heerlijk zacht kan landen
  • Big Airbag area waar je in zachte airbags kan landen
  • obstacle area waar je kan springen over abstacles

Alle area’s zijn voor jong en oud. En geschikt voor elk niveau. Dus ook jij kan gewoon mee doen.

Sokken aan en gaan

Je kan aan de kassa en online kiezen voor verschillende opties qua tijd. Wil je een uur of kies je liever voor de 90 minuten? Zelfs twee uur is mogelijk. Voor het springen heb je wel speciale sokken nodig die je erbij kan kopen. Mijn kinderen konden niet wachten. Zodra ze hun sokken aan hadden waren ze weg. “Dag mama, veel plezier met je laptop.”

Veiligheid staat voorop

Overal staat personeel die goed op let. Voordat je wil gaan springen vragen ze eerst of je er eerder bent geweest. Zo niet, dan leggen ze graag de regels aan je uit. Zo houden ze het veilig voor iedereen. Maar ook het helpen bij tricks doen ze graag. De trampolines zien er goed uit en de kids genieten met volle teugen.

Tijd voor iets unieks bij Jump One

Naast het trampolinepark hebben ze ook iets anders gaaf. Daarin zijn ze de enige in Nederland dus vrij uniek! De Ninja Tag is al eens door een beroemde YouTuber uitgeprobeerd! Tijdens de Ninja Tag probeer je zoveel mogelijk punten te scoren door met je bandje langs zoveel mogelijk tags te komen. Deze kan je bereiken door te klimmen, te springen of te kruipen. Binnen twintig minuten probeer je zoveel mogelijk punten te verzamelen om de game te winnen. Echt heel gaaf, dus ik ga hier zeker nog een blog aan wijden!

Tijd voor limonade en snacks

Na dat springen en de Ninja Tag is het tijd voor limonade en patat. De lekkere zitjes zorgen ervoor dat je goed kan zitten, maar er staan ook genoeg picknickbankjes waar je plaats kan nemen. De kids zijn dorstig, maar nog lang niet klaar. Na het eten en drinken gaan ze lasergamen. Dit doe je in dezelfde kooi als de Ninja Tag.

Tijd te kort bij Jump One

Voor we het weten is de tijd voorbij en moeten we gaan. De prijs voor het trampolinepark is inclusief de Ninja Tag en het lasergamen, dus we raden je aan om zeker voor de 90 of de 120 minuten te kiezen. De tijd bij Jump One gaat gewoon veel te snel en die Ninja Tag moet je echt doen! Mijn kinderen willen zeker nog een keertje. Zoek je nog een leuk uitje? Dan is Jump One zeker het bezoeken waard!

Wil je meer weten over Jump One of kaartjes bestellen? Ga dan naar hun website.

@jumpone_zoetermeer

Onze Ninjatag is uniek in Nederland! Nergens anders kan je dit doen. Een bekende YouTuber heeft dit al eens uitgeprobeerd. Weten jullie welke? Zelf al een de Ninjatag gedaan? #ninja #ninjatag #klimmen #parcours #obstecalcourse #balls #tricks #behendigheid #behendigheidswedstrijd #jumpone #trampolinepark #flip #Nederland #Zoetermeer #uniek #unique

♬ Fighter (Instrumental) – ROKKA

Plaats een reactie