4 tips voor leuke Moederdag cadeautjes

Is jouw moeder ook de allerliefste van de hele wereld? Heeft zij altijd alles voor je over? Het is tijd om je lieve moeder in het zonnetje te zetten. De tweede zondag van mei is een mooie gelegenheid om dat te doen, namelijk Moederdag. Natuurlijk wil je je moeder iets leuks geven waarvan ze écht kan genieten. Voor sommige mensen kan het nog een behoorlijke opgave zijn om een origineel cadeau voor mama te verzinnen. Daarom hier 4 originele tips om jouw moeder een te gekke dag te bezorgen met deze leuke Moederdag cadeautjes.

Een lekker en zoet cadeau

Trakteer je moeder op verrukkelijke ‘gezonde’ bonbons. Chocolade aardbeien zien er niet alleen leuk uit, maar smaken ook nog eens heerlijk. Allereerst was je de aardbeien goed en dep je ze zacht droog met een keukenpapiertje, vervolgens smelt je chocola (bijvoorbeeld: in een kommetje boven een pan). Dip de aardbeien in de gesmolten chocola en leg de aardbeien met een stuk bakpapier op een bord. Laat de aardbeien voor 30 minuten in de koelkast uitharden en voilà, met liefde gemaakte chocolade aardbeien

Kids op mama’s hart

Wil jij dit jaar een cadeau geven dat jullie band nog meer versterkt, kies dan voor een leuke gepersonaliseerde ketting. Laat je inspireren door de vele keuzes bij KAYA Sieraden. Denk hierbij aan een ketting met geboortesteentjes of een ketting met gegraveerde initialen. Ook is het leuk om een bosje bloemen te geven dat niet vergaat. Kies voor de geboortebloem ketting, hiermee kun je een boeket samenstellen met de bloemen uit de geboortemaanden van de kinderen. Kijk ook eens naar de “we are family” ketting, een warmhartige ketting die jullie gezin mooi symboliseert. Heb je een gezin van zes, dan is de “levensboom ketting” een lief cadeau, zo draag je het hele gezin bij je.

Moeder dag Kaya sieraden

Moeder dochter sieraden

De band tussen een moeder en dochter is ijzersterk, verwen mama en jezelf met de moeder-dochter-armband set. Je kunt kiezen uit de armbanden set met Infinity teken om de oneindige liefde vast te leggen of de armbanden set met hartjes, waarvan de hartjes precies in elkaar passen. Deze setjes zijn verkrijgbaar in Premium Stainless Steel in de kleuren zilver en goud. Jij ontvangt deze leuke setjes voor jou en je moeder verpakt in een luxe sieradendoosje met zilverpoetsdoekje.

Spa at home

Sluit de dag af met een heerlijk spa momentje. Leg je moeder lekker in de watten met een mandje vol verzorgingsproducten. Weet je niet zo goed wat zo’n mandje inhoudt, laat ons je inspireren. Voor het haar kan je beginnen met een voedend haarmasker. Daarbij is het heerlijk om een gezichtsmasker te geven met een hydraterende werking voor een stralende huid. Wellicht heb je een bad thuis, dan kan een bath bomb zeker niet ontbreken. Denk ook aan een passende lichaamsscrub om alle dode huidcellen van haar lichaam te verwijderen. Met een verzorgende lichaams- en handcrème eindigen jullie de dag helemaal zen. Zet voor een extra ontspannen gevoel nog wat kaarsen en wat rustige achtergrondgeluiden aan, relaxen geblazen!

Plaats een reactie