Bio by Joyce

Welkom bij Just Joyce

Deze pagina is speciaal gemaakt om mijn verhaal met jullie te delen. Mijn verhaal over de “strijd” tegen mijn borstkanker, maar daarnaast wil ik ook de mooie dingen van het leven met jullie delen. De wereld is niet alleen slecht, maar heeft ontzettend veel goede dingen te bieden.

When life gives you lemons

In mijn leven heb ik een hoop lemons gekregen, maar een lemon zoals deze was wel heel zuur. Donderdag 23 april om 16.00 kreeg ik de diagnose borstkanker. En niet alleen borstkanker, helaas ook 5 aangetaste lymfeklieren en twee plekken in mijn ruggenwervel. Nog steeds was het doel genezing, maar dat het zwaar zou gaan worden was een feit.

Ik ben niet iemand die zich erbij neer legt. Iemand die uitgaat van het negatieve. Deze zin “When life gives you lemons make lemonade” is op mijn lijf geschreven. Optimisme en een positieve ik-kan-dit-mentaliteit gaan ervoor zorgen dat ik dit allemaal kan doorstaan. Alleen heb ik mijn eigen draai aan deze uitspraak gegeven. Ik had meloenen die mij een hoop gebracht heeft. Positief en Negatief. Een knipoog naar die bekende uitspraak.

Een lach, een traan en gaan

Op deze pagina ga je dus niet alleen mijn verhaal vinden, maar deel ik ook andere mooie dingen die ik mee maak of zie. Een leuk uitje, een mooie knutsel of een mooi verhaal. Ik wil ervoor zorgen dat je met een glimlach van mijn site weer vertrekt. Laten we met zijn allen van lemons lemonade maken!