Air Park, een verrassend uitje voor jong en oud

Mijn kinderen zijn dol op Monkey Town en we gaan dan ook regelmatig naar die in Den haag. Maar sinds eind oktober hebben ze er iets nieuws bij. Een onwijs leuk Air Park met glijbanen, klimmuren en nog veel meer!

Fan van Monkey Town

Al jaren gaan wij naar Monkey Town met onze kinderen. Die in Den haag is het dichtste bij, maar ook Rijswijk, Delft en Warmond kunnen op ons bezoek rekenen. Maar in Monkey Town Den Haag zijn wij elke vakantie zeker wel te vinden. Kort gezegd, wij zijn fan! Het is daarom ook niet gek dat wij een strippenkaart hebben.

Een geweldig Air Park

Toen ik hoorde dat ze iets nieuws hadden, moeten we dat uitchecken! Spellen bij Monkey Town is al leuk, maar iets nieuws is natuurlijk altijd gaaf. Dus gingen wij er in de herfstvakantie heen om te kijken of het echt zo gaaf was als dat we dachten. Samen met vrienden reserveerden wij een uur klimmen en springen!

Extra bij te boeken

In de vakanties moet je altijd reserveren. Logisch, want zeker met slecht weer wil iedereen lekker binnen spelen. Het Air Park kan je erbij boeken. Voor €6,95 kan je een uur springen, klimmen, klauteren en krijg je speciale sokken! Die heb je zeker nodig in dit enorme luchtkussen. Mocht je als ouder ook mee willen springen dan kan dit. Voor €2,- heb jij ook sokken en kan je helemaal los.

Een enorm grote wipe-out

Voor het klimmen en klauteren in Monkey Town voel ik mij te oud, maar het Air Park wil ik zeker wel doen! Dus besluit ik de sokken te halen en ook mee te gaan tot hilariteit van mijn kinderen. “Mama, kom! Kan jij ook omhoog rennen?”. Er is enorm veel te doen en te zien. Dat voelen mijn spieren ook.

Het Air Park is goed voor je spieren!

Dus doe ik fanatiek mee. Ik wil mezelf natuurlijk niet laten kennen. Ik spring over enorme ballen, ren een muur op, klim omhoog via blokjes en laat mezelf naar beneden vallen. Na een half uur ben ik gewoon bezweet en gooi ik een beker limonade naar binnen. Wat een work out!

Air park is geweldig, voor iedereen!

Mijn kinderen vinden het jammer dat het uur voorbij is en vragen of we dit de volgende keer weer gaan doen. Ik heb daar maar één antwoord op: “Ja, dit gaan we zeker vaker doen!”. Het is zo ontzettend leuk en goed voor je lichaam. Zoek je iets leuks om te doen? Dan raad ik je het Air Park in Monkey Town Den Haag zeker aan!

Wist je trouwens dat je ook feestjes hier kon geven? Hou mijn blog in de gaten, want ook hier gaan we over schrijven!

Plaats een reactie