Goedgekeurd, u mag door naar ronde twee!

Afgelopen dinsdag was ik weer bij de plastic chirurg. Deze afspraak zou eerder zijn, maar vanwege een spoedoperatie werd mijn afspraak verplaatst. Een kort flits bezoekje met een verrassende uitspraak. In ieder geval werden mijn borsten goedgekeurd.

Goedgekeurd door de chirurg

Na een Diep Flap operatie wordt je goed in de gaten gehouden. Het is een pittige operatie en je wil niet dat die wonden gek gaan zitten doen. Zo had ik negen weken na mijn operatie weer een afspraak met mijn plastic chirurg. Nog steeds worden mensen erg blij van het zien van mijn borsten. Waar ik trouwens nog steeds om moet grinniken. Ze zien er ook goed uit en ik ben dan ook oprecht erg trots op. Zo ook dokter de Vreeze. “Mevrouw Rodenburgh, dat ziet er bijzonder goed uit. U bent goedgekeurd. We gaan door naar de volgende rond.”

U heeft twee opties

De wonden genezen goed en de littekens zijn al een stuk lichter, maar een klein kuiltje bij mijn linkerborst zorgt voor wat lichte kritiek. Mijn chirurg is het daar helemaal mee eens en legt de opties uit. “We kunnen vet uit uw bovenbenen halen en die erin spuiten. Of ik lift uw linkerborst een beetje en dan is het ook weg.” Hij liet duidelijk weten dat optie twee zijn voorkeur had en ik volg hem daarin. Hij weet toch het beste wat mijn borsten nodig hebben. “Goed, dan zet ik u op de lijst! U bent goedgekeurd!”

Geen bedenktijd of rust nodig

“U geneest echt bijzonder snel en volgens mij bent u mentaal ook echt heel sterk. Daarom denk ik wel dat we door kunnen pakken, tenzij u even rust wil.” Rust? Nee joh, ik wil mooie borsten! Ik wil dit hoofdstuk kunnen afsluiten en door kunnen gaan met iets nieuws. Kom maar op met die operatie. Dus nu sta ik op de wachtlijst en op de oproeplijst. Het kan dus zo zijn dat ik volgende maand al geopereerd kan worden. Hoe gek is dat?

datum Joyce herfst

Goedgekeurd en door

De wachtlijst is een ongeveer een half jaar, maar kan ook (als je oproepbaar bent) veel sneller gaan. Gelukkig is deze operatie wat kleiner en ben ik niet maanden weg. Dus prima te doen. Na deze operatie gaan ze kijken wat er nog meer moet gebeuren. Net zolang totdat ik het zelf heb goedgekeurd. In mijn omgeving krijg ik regelmatig complimenten over hoe goed ik eruit zie. Zelf kan ben ik ook erg blij met mijn lijf. Een strakke buik en borsten die eigenlijk geen BH nodig hebben. Wie wil dat nou niet?

2 gedachten over “Goedgekeurd, u mag door naar ronde twee!”

  1. Hoi juf Joyce.. Elise was erg blij je weer te zien op school en ik was er ook blij om. Wat fijn dat je beter gaat zeg. Je mag zeker trots zijn op je zelf 👏💪😘👍💕En ik duim voor je Liefs van Pauline en Elise. Wij missen je💕🍀🌸😘

    Beantwoorden

Plaats een reactie