Een eigen bedrijf, welke stappen ga ik zetten?

De deal die ik heb gesloten met Monkey Town Den Haag heeft mij het zetje gegeven om te starten met een eigen bedrijf. Bezig zijn met social media, blog schrijven, reviewen, ik vind het onwijs leuk om te doen. Hoe gaaf is het dan om de socials voor Monkey Town Den Haag bij te gaan houden. Dat smaakt naar meer!

Een eigen bedrijf

Regelmatig word ik voor andere sites gevraagd om betaalde blogs te schrijven. Hoe gaaf zou dat zijn om voor mijn eigen blog ook te kunnen doen. Maar het starten van mijn eigen bedrijf hield mij een beetje tegen. Sinds mijn website is veranderd van een blog over borstkanker naar een website over dingen waar je van kan genieten krijg ik regelmatig aanvragen voor samenwerkingen.

foto van Monkeytown.eu

Een goede deal

Een week geleden had ik een afspraak met Hyke van Monkey Town Den Haag. Hij wil heel graag dat ik alle socials ga overnemen en kwam met een deal. En van het één kwam het ander. Ik werd enthousiast van hem en de manager Amber en zij weer van mij. Ik denk dat dit het begin kan zijn van een hele mooie samenwerking. En die deal die ik kreeg kon ik gewoon niet weigeren!

@monkeytowndenhaag

Valentijnsdag! Oehlie is al druk bezig met een kaart voor zijn Valentijn. Maar waar is iedereen? Kom jij vandaag bij Oehlie spelen en wie weet krijg jij vandaag een extra liefdevolle knuffel! Oehlie is wel erg benieuwd…. voor wie heb jij deze Valentijnsdag een kaart? #valentinesday #valentijnsdag #happyvalentinesday #valentijnsdag2023 #liefde #monkeytown #monkeytowndenhaag #kaart #kaartmaken #valentijnskaart #spelen #indoorspeeltuin #limonade

♬ Summer day – TimTaj

Op proef tot juni

Dus ben ik begonnen met leuke post op instagram, Facebook en tiktok. Bekijk ze vooral, like het en deel ze. Ik heb tot en met juni de tijd om te laten zien wat ik kan. Ervoor te zorgen dat Monkey Town Den Haag een band krijgt met zijn volgers en natuurlijk de volgers met hen. Jullie kunnen mij daar natuurlijk bij helpen! Het zou gaaf zijn als ik uiteindelijk echt mijn eigen bedrijf kan starten en meer van dit soort dingen kan doen.

De start van een eigen bedrijf

Binnenkort ga ik mij inschrijven bij de kamer van koophandel en kan ik echt beginnen. Hoe gaaf is het om een eigen bedrijf te hebben in wat je fantastisch vindt om te doen? Ik vind het leuk om mensen te inspireren, te helpen en enthousiast te krijgen. Wie weet kan ik uiteindelijk ook mensen gaan coachen. Anderen in hun kracht zetten is ook één van mijn passies. Wat is die van jou?

Plaats een reactie