Mijlpalen moet je vieren! Weer 100% beter gemeld op mijn werk!

Sinds mijn diagnose wil ik elke mijlpaal vieren. Elk ding dat ik overwonnen heb of weer kan, want mijlpalen zijn er om te vieren.

Mijlpalen vieren

Vanaf de diagnose al ziek gemeld

Toen ik donderdag 23 april 2020 de diagnose borstkanker kreeg, werd ik ook ziek gemeld door mijn werk. Ik wilde mij volledig focussen op beter worden. Daarnaast zijn chemo’s en corona niet een goede combinatie, dus werd er besloten dat ik niet meer ging werken. Het schooljaar maakte ik niet meer af met mijn groep 7, maar gelukkig werd mijn klas opgevangen door een geweldige leerkracht, juf Anne-Lize

Genoeg energie

De eerste week van mijn chemo was ik wel erg moe, maar de tweede week had ik genoeg energie. Ik bracht Joshua naar school en deed leuke dingen met Isabel. En ook na mijn chemo had ik energie om dingen te doen. Mijn operatie was pittig, maar ik herstelde erg snel. En ook van de bestralingen had ik geen last. Ik had zoveel energie over dat ik besloot om in december gewoon weer Trinity les te geven.

Back to school

En toen was het januari en al mijn intensieve behandelingen waren klaar. Vanaf het begin had ik in mijn hoofd dat ik maar een jaar “ziek”wilde zijn. Lesgeven geeft mij energie. ik vind het geweldig om kinderen iets te leren, dus wilde ik zo snel mogelijk weer aan het werk. Maar hoe doe je dat als je in een lockdown zit? Dan start je gewoon met lesgeven via zoom en help je bij de noodopvang.

Sneller opbouwen

Op internet ging ik op zoek naar schema’s om je werkuren op te bouwen, maar dat vond ik echt te langzaam gaan. Dus maakte in, in overleg met de interim directeur, mijn eigen planning. Binnen een maand zat ik al op drie ochtenden en voor ik het wist werkte ik al mijn dagen weer. Een week na de meivakantie stond ik weer vier dagen voor de klas. Dit ging zo goed dat er werd besloten mij 1 juli 2021 weer volledig beter te melden.

Mijlpalen

Op naar nog meer mijlpalen

Deze mijlpaal heb ik gevierd op mijn werk. Door twee collega’s van ons kindcentrum werd ik verrast met een mooie bos bloemen. Echt super lief. Het is zo fijn om weer 100% beter te zijn op je werk. Over 10 jaar hoop ik voor 100% lichamelijk beter te worden gemeld. De volgende mijlpaal is in september. Dan hoop ik te horen dat mijn CT-scan goed is. Mijlpalen zijn er om gevierd te worden en ik ga ze vieren. Allemaal!

8 gedachten over “Mijlpalen moet je vieren! Weer 100% beter gemeld op mijn werk!”

  1. Wat fijn dat je je ondanks alle hobbels zo goed herstelde en weer terug kan naar je oude ritme. En je hebt gelijk elke mijlpaal moet gevierd worden. Ik doe het te weinig.

  2. Duimen voor september en ondertussen lekker genieten. Heerlijk dat je weer aan het werk kunt.

  3. Dit zijn belangrijke zaken die zeker en vast gevierd dienen te worden. Ik hoop van harte dat je CT-Scan in september er nog eentje zal zijn om te vieren. Ik bewonder je moed, je optimisme en je vechtdrang. Wat een voorbeeld!

Reacties zijn gesloten.