Een drukke maand met heel goed nieuws!

Afgelopen september was weer de maand van het checken. Voor mij altijd spannende dagen. Maar het was ook de maand van de feestjes, organiseren en zakelijke afspraken. September was een drukke maand, maar wel één om met een grote glimlach op terug te kijken.

Een drukke maand

In september staat altijd een hoop te gebeuren. De scholen zijn weer gestart, onze Isabel is jarig en ik krijg dan altijd mijn CT-scan met bloedonderzoek en uitslag. Leuke en spannende dingen, maar ook erg druk. Vooral als daarbij ook een groot feest van Jump One erbij komt die ik ging organiseren en was ik voor het eerst host bij Mozaïek.

Drukke maand behandelkamer

Ct-scan en de uitslag

Vanwege de uitzaaiingen die ooit in mijn rug zaten krijg ik dus jaarlijks een ct-scan. Op zich niet heel erg, maar daarna voel ik mij altijd een beetje gespannen. Ik troost mij altijd met de gedachte dat wanneer ze niet bellen de uitslag dus goed is. Dus enigszins met goede moed gingen we naar mijn oncoloog.

“We gaan u anders behandelen”

Ik zal er niet omheen draaien. De scans zagen er fantastisch uit en ook mijn bloed was goed. Mijn nierwaardes gaan iets naar beneden, dus daar wil de oncoloog alvast op anticiperen. “Vanaf nu gaan we u niet meer behandelen als iemand die uitgezaaide borstkanker heeft gehad, maar als iemand die alleen borstkanker had. Ik wil voorstellen om het infuus nog maar 2 keer per jaar te doen en de CT scan oer anderhalf jaar.” Tja, daar kan je toch maar één antwoord op geven?

Zometa op een gezellige afdeling

Tijdens zo’n drukke maand is het heerlijk om even te relaxen op de afdeling oncologie. Ikzelf kom er echt ontzettend graag, maar dat hadden jullie vast wel door. Het personeel is altijd zo ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ik krijg een heerlijk kopje thee met koekje terwijl de verpleegkundige bezig is met mijn arm. Infuus erin en gaan. Binnen een uur ben ik klaar en kan ik gaan vieren dat het na drie jaar nog steeds goed is!

Een drukke maand met feestjes

Gelukkig is het goed, want mijn dagen zijn behoorlijk gevuld. Bij EPICX Jump one organiseer ik een groot feest voor (jonge) tieners met fotograaf, videograaf, dj en de Bakkertjes. Daarnaast hebben we ook de verjaardag van Isabel en ben ik host bij Mozaïek. En had ik al gezegd dat ik een dag naar Berlijn ben geweest voor Jump One? Super leuk, maar ook weer precies in die drukke maand. En nog drukker toen bleek dat onze terugvlucht was gecanceld.

Drukke maand vlucht naar Berlijn

September was druk, maar wel ontzettend leuk. Met een grote glimlach kijk ik terug. Vooral omdat alles nog steeds goed gaat. Hoe was jouw september?

1 gedachte over “Een drukke maand met heel goed nieuws!”

  1. Ook de jaarlijkse controle as . Vrijdag met mammografie ,dus toch weer wat spanning 2 de keer….ben voortijdig gestopt met de anti- hormonen omdat het voor mij invaliderend was en meerdere malen met verschillende soorten geprobeerd. Had al een fysieke beperking met chronische pijn en vermoeidheid en afgekeurd maar doe vooral leuke dingen voor zover mogelijk.

    Beantwoorden

Plaats een reactie