Stoer de winter in met de kleding van Louder!

Twee keer per jaar komt Louder met een nieuwe lijn en dit keer is de winter aan de beurt. Hier thuis zijn wij helemaal fan van dit merk. Het zit lekker, staat leuk en heeft ook nog eens een super prijsje! Ga stoer de winter in met de kleding van Louder!

Stoer de winter in

Sinds kort moet het bij mijn kinderen niet alleen lekker zitten, maar er ook stoer uitzien. Isabel was eerst erg van de jurkjes, maar kan een goede broek nu erg waarderen. Het was dan niet voor niks dat ze deze keer voor een gave broek met dito shirt koos. Joshua ging voor een heerlijke jogingsbroek die er wel erg netjes uitzag en een hoodie. Laat die winter maar komen!

Louder!

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik weer erg verrast ben door de kleurencombinaties en ontwerpen. Louder! blijft mij verrassen en zorgt ervoor dat ik zowel in het voor- als in het najaar reikhalzend uitkijk naar hun nieuwe lijn. Daarnaast bieden ze de kleding aan voor een outlet prijsje, dus ontzettend aantrekkelijk. Mijn kinderen vinden het altijd heerlijk om lekker te neuzen op de site van Mini & More, want alleen daar wordt dit merk verkocht!

We love the kleuren

“Ze gebruiken echt vaak mijn lievelingskleur!”, roept Isabel terwijl we de nieuwe kleding bekijken. Isabel is namelijk dol op roze, dus kiest zij een broek uit met een roze patroontje. Joshua is helemaal blij met de jongens kleding. “Die zien er echt vet stoer uit, mama!”. Ook hij is helemaal blij met de kledingstukken die erop staan.

Lekker bewegen

De voornaamste reden dat de kinderen zo dol zijn op Louder! is dat het zo lekker zit. Isabel heeft er al verschillende keren mee gedanst bij Trinity en Joshua maakt de speeltuin onveilig in zijn nieuwe outfit. Had ik al gezegd dat deze kleding lekker zitten en goed staan? Stoer de winter in gaan was nog nooit zo makkelijk! Pas op, dat je niet teveel koopt, want dat kan zomaar gebeuren wanneer je op de site kijkt.

Stoer de winter in

Dus wees gewaarschuwd, want mijn kinderen hadden nog veel meer willen kopen. Louder! verrast ons elke keer weer en zorgt ervoor dat de kinderen hun kledingstukken graag aantrekken. Zoek je nog iets stoers voor in de winter? Neem dan zeker een kijkje op hun site. En laat je vooral niet teveel gaan. Dat kan namelijk gebeuren. Leuke kleding voor een outlet prijsjes. Wat wil je nog meer?

Ben jij al bekend met het merk Louder! ? Wat is jouw favoriete kledingstuk?

Plaats een reactie