Onmogelijke borsten en een CT-scan

Voor de vakantie ging ik op zoek naar een nieuwe bikini en laat ik je zeggen dat het geen fijne ervaring was. Daarnaast ben ik super druk met mijn eigen bedrijf en wil ik je een update geven over hetgeen wat mij te wachten staan de komende periode. Zoals de jaarlijkse CT-scan

HMC SAnthoniushove

De jaarlijkse CT-scan

Zoals jullie allemaal weten had ik tijdens mij diagnose borstkanker met uitzaaiingen in mijn rug. Vanwege die plekken in mijn rug, krijg ik dus elk jaar in september een scan. Puur om te kijken hoe het met de plekken gaat en of er iets zit. Fijn, dat ze er naar kijken. Maar ik merk ook dat ik wat onrustig ben rond die periode.

Een bloeiend bedrijf

Maar eerste even terug naar een hele tijd geleden. Ik heb al even niet geblogd en dat komt voornamelijk door mijn eigen bedrijf. Dat gaat zo ontzettend goed dat ik geen tijd heb gevonden voor mijn blogs. Ik heb er nieuwe bedrijven bij en ben gepromoveerd van social media manager naar online marketeer. Zo onwijs gaaf. En het fijne is, ik heb door mijn eigen bedrijf meer tijd voor de kinderen!

Een nieuwe bikini

Voor de zomervakantie wilde ik graag een nieuwe bikini. Eentje die goed zou passen om mijn nieuwe borsten. Maar blijkbaar heb ik onmogelijke borsten. Althans volgens de verkoopster. Ik wilde namelijk een bikini die over mijn littekens zouden gaan. Niet mogelijk volgens haar, Daarnaast hebben ze allebei zo’n verschillende vorm dat ze onmogelijk een goed zittende bikini kon vinden. Daar stond ik dan. Met mijn nieuwe borsten en een onmogelijke verkoopster!

Ik neem deze wel

Om het lang verhaal, kort te maken. Ik heb de eerste de beste bikini gepakt, heb betaald (wat ook niet goed ging) en ben weggegaan. De bikini zelf is maar drie weken meegegaan. Daarna ging hij al pluizen. Dus lieve lezers mocht jij de ideale bikini weten voor mijn onmogelijke borsten. Let me know! Er moet toch ergens iets zijn dat ik pas en mij staat?

CT-scan here I come!

Over twee weken krijg ik de CT-scan en ik zou liegen als ik jullie zou zeggen dat ik er niet aan denk. Elke dag ben ik er wel mee bezig, maar niet per se op een negatieve manier. Het houdt mij gewoon bezig en dat mag. Gelukkig krijg ik vijf dagen later de uitslag en gelijk mijn Zometa infuus.

Wanneer ben je klaar met alles?

Dat was een vraag die mij laatst werd gesteld. Ik kan jullie melden dat we het niet weten. We zien wel hoe het gaat. Hoe lang het mij lukt om de anti-hormoon pilletjes te slikken. Het maakt mij niet uit, want ik geniet van het leven en alles wat er op mijn pad komt. Doen jullie hetzelfde?

1 gedachte over “Onmogelijke borsten en een CT-scan”

  1. Prima donna Joyce! Sinds mijn nieuwe versie scoor ik altijd veel te dure lingerie en bikini’s bij lingerie Marijke in Enkhuizen. Daar snappen ze het.

    Niet om de hoek, het ritje is het wel waard.

    Beantwoorden

Plaats een reactie