Louder!, een kleurrijke collectie voor deze zomer

Louder! is het eigen merk van de website mini and more. En ook dit voorjaar komen ze weer met een nieuwe collectie. Ik mocht voor beide kinderen een setje uitzoeken. Gingen we twinnen of wilden ze allebei toch wat anders uitzoeken?

Louder! Let’s get loud!

In 2021 is bevriende medeblogger Kelly begonnen met haar eigen kledingmerk. Met haar man had ze al de website mini & more waar ze merkkleding voor een outlet prijs verkoopt. Daar is hun eigen merk Louder! nu bijgekomen. Comfortabele kleding met vrolijke kleuren. Vanaf dag één zijn mijn kinderen fan. Vooral omdat er in een deel van de kleding geen merkje zit! De kleding zit lekker zacht en beweegt mee. Ideaal voor mijn twee avontuurlijke kinderen.

Keuze stress

Allebei mijn kinderen mochten een setje van Kelly uitkiezen voor mijn blog. Als iemand dol is op kleding dan is dat mijn Isabel. En het combineren van kledingstukken is echt een talent van haar. Maar dit keer had ze toch echt keuze stress. Ze zag zoveel leuke dingen. Het liefste wilde ze alles, maar dat kan helaas niet. Joshua had wat minder stress, maar een keuze maken was toch wel wat lastiger. Uiteindelijk ging Isabel voor Louder! jurk nine met legging en Joshua voor shirt julian en shorts Mats.

Louder! kleding setje!

Super zacht

Het is niet voor niks dat mijn kinderen Louder! graag dragen. De stof voelt heerlijk zacht en beweegt met je mee. Ook na een aantal keer wassen blijft de kwaliteit gewoon goed. Daarom gaat het ook lang mee. Zo hebben ze allebei ook hetzelfde vest en die gaat nu al twee jaar mee. (Ja, ik heb het op de groei gekocht) Het is dus van goede kwaliteit voor een zacht prijsje. Of moet ik zeggen zachte stof?

Testen tijdens het spelen

“Als jij er een blog over moet schrijven dan moeten we het goed testen!”, zei Joshua, dus trokken ze de kleding aan naar Monkey Town en tijdens het buiten spelen. “Het voelt een beetje als gymkleding!”, was één van de opmerkingen. “Net zo zacht als mijn pyjama!”, zei Isabel. En dat klopt. De kinderen kunnen zich er heerlijk in bewegen. Ook fijn voor in de zomer als ze veel buiten zijn.

Louder! combineren en twinnen

Heb je een jongen en een meisje dan zou je er ook voor kunnen kiezen om dezelfde kleur aan te laten trekken. Ze zijn in ieder geval goed te combineren. Is je kind dol op een speciaal printje? Naast een jurk kan je er vaak ook een shirt of een lange jurk van vinden. En de bijpassende leggings vind ik helemaal ideaal. Mijn kinderen zijn erg blij met hun setje. Voor welk setje gaat jouw kind?

Wil je de hele collectie bekijken van Louder! Kijk dan op de website van Mini & More

Shorts Louder!

Deze kleding heb ik gratis mogen ontvangen, maar beïnvloedt mijn eerlijke mening niet!

Plaats een reactie