K3, een jaarlijkse traditie van mij en mijn dochter!

Mijn dochter is helemaal fan van K3. Alle liedjes zingt ze mee. Dus ook dit jaar wilden we graag naar de nieuwe show van K3 met Julia! Een uitje waar we allebei erg van kunnen genieten en een jaarlijkse traditie is geworden!

De eerste keer K3

Het allerbelangrijkste is om te genieten en dat doe ik met volle teugen. Het liefst met mijn man en kinderen. Dus toen ik klaar was met mijn behandelingen tegen kanker besloot ik om samen met mijn dochter naar K3 te gaan. Dat was zo’n succes dat we ook dit jaar naar de show wilden!

Met Julia, én Diede!

We wisten dat de show om Julia zou draaien, maar tot onze grote verrassingen stond daar opeens Diede op het podium. Natuurlijk wisten we dat Hanne zwanger was, maar een week van tevoren kregen we te horen dat ze het niet ging redden. Diede was onze favoriet tijdens “K2 zoekt K3”, dus wij konden ons geluk niet op.

Een meidendag

Omdat ik vorig jaar nog dacht in september geopereerd te worden, koos ik kaartjes voor de show in Brabanthallen. Een uur en 15 minuten van ons huis vandaan. Ideaal voor een dagje uit. Samen met wat lekker te eten en te drinken reden we richting Den Bosch. Isabel in haar K3 jurkje samen met haar pop. Ook in een super leuk K3 jurkje van poppenparade.

Laat de show maar beginnen!

Oké, we zaten iets te ver om mooie foto’s te maken, maar zo krijgen jullie vast een beetje een idee. Met een grote bak popcorn en lekker drinken zaten we klaar voor de show. K3 staat bekend om een leuke dansjes tijdens de liedjes. Het is één groot feest en mijn dochter geniet zichtbaar. Alles danst en zingt ze mee!

K3 is één en al genieten

Diede zingt echt fantastisch, dus het was een leuk extraatje om haar met Julia en Marthe te zien. Helaas is ze er maar tijdelijk. Maar ook Julia, Marthe en de dansers waren top. Niet alleen Isabel geniet, maar ook ik. De tijd ging veel te snel voorbij en voor we het wisten stonden we weer buiten. “Mama, gaan we volgend jaar weer?”.

Zijn jullie ook al eens bij een show van K3 geweest? Hoe vonden jullie dat?

2 gedachten over “K3, een jaarlijkse traditie van mij en mijn dochter!”

  1. Ja vorig jaar ben ik met mijn twee kids naar de afscheidshow met Klaasje geweest. Ook in de brananthallen vanwege mijn chemo en dus ook een uur en 15 min rijden. Maar het was het zeker waard. De kids en ik genoten!

    Beantwoorden

Plaats een reactie