Mummies, een grappige en avontuurlijke familiefilm

Drie Egyptische mummies, die in een geheime ondergrondse stad wonen in het oude Egypte, komen door een aantal gebeurtenissen in het Londen van nu terecht. Dat is begin van een geweldig avontuur vol humor en muziek. Mummies is een film waar het hele gezin van kan genieten! Waarom? Ik vertel het je graag! En lees vooral verder, want aan het einde van mijn blog mag ik 4 kaartjes weggeven!

Mummies

De film volgt de avonturen van drie Egyptische mummies die wonen in een ondergrondse geheime stad in het oude Egypte. Het trio bestaat uit een prinses, een voormalig wagenmenner en zijn jongere broer, en wordt vergezeld door hun babykrokodil. Door een reeks ongelukkige gebeurtenissen belanden de mummies in het hedendaagse Londen en beginnen ze aan een doldwaze en hilarische reis op zoek naar een oude ring van de koninklijke familie die is gestolen door de ambitieuze archeoloog Lord Carnaby.

Muziek, humor en spanning

Ik herken een goede film gelijk aan de reactie van mijn kinderen. Als zij er volledig in zitten kan ik met 100% zekerheid zeggen dat anderen hem ook leuk gaan vinden. Een goede familiefilm heeft genoeg afwisseling, humor voor zowel kinderen als volwassenen en spannende momenten. Dat hebben de makers van Mummies in ieder geval goed gedaan. Daarnaast kunnen Isabel en ik goede muziek in de film ook erg waarderen. “Mama, dit liedje is leuk voor Trinity!”

Een paar spannende momenten

Dankzij het gebruik van muziek en kleur hebben ze spannende momenten erin gebouwd. Naast mij zat af en toen een meisje met haar handen voor haar ogen. Te eng? Nee, dat zeker niet. De spannende scenes zijn zo voorbij. Maar daarentegen zorgen deze spannende momenten er wel voor dat je betrokken blijft en er genoeg afwisseling is. “Mummies” is echt een film die je als gezin kan bekijken. Wat ik ook kan waarderen is dat ze echt iets nieuws hebben bedacht. Mummies die een eigen verborgen stad hebben en terecht komen in het hier en nu. Ik heb hier twee kinderen die hem graag nog een keertje willen zien. Jij ook? Kijk dan onderaan mijn blog, want ik mag kaartjes weggeven!

Filmdebuut voor Juan Carcia Galocha

“Mummies” is geregisseerd door Juan Jesús García Galocha (‘Galo’), die hiermee zijn speelfilmdebuut maakt nadat hij als artdirector had gewerkt aan films als “Ted & De Schat van de Mummie” en “Ted & Het Geheim van Koning Midas”. Het script is mede geschreven door Jordi Gasull en Javier Barreira, winnaars van een Goya Award voor beste scenario voor “Ted & De Schat van de Mummie”. Gasull, winnaar van drie Goya Awards voor beste animatiefilm voor “Ted & De Schat van de Mummie”, “Race naar de Maan” en “Ted & Het Geheim van Koning Midas”, is tevens de producent van de film. Pedro Solís, directeur van de animatiestudio Core Animation en schrijver/regisseur van de met een Goya Award bekroond korte animatiefilm “Strings”, is ook bij de film betrokken.

Mummies jongetje en krokodil

Win kaartjes voor de film “Mummies!

Ik mag van Warner Bros vier kaartjes weggeven zodat je met je hele gezin kan gaan! Wat moet je daar voor doen?

  • Laat hieronder weten waarom je deze kaarten wil winnen
  • Volg justjoyce.nl en warnerbrosnl op instagram
  • En nu heel hard duimen!

We hebben een winnaar! Isabel heeft riggie van Lochem uit de bak vol namen gehaald. Jij mag contact opnemen met ons.

8 gedachten over “Mummies, een grappige en avontuurlijke familiefilm”

  1. Jaaahhh super leuk!! Daar willen mijn kinderen dolgraag heen. Dus kom maar op. Zullen we ze geweldig vinden als ik dan ineens kaartjes heb!!

  2. Dat zou echt super leuk zijn! Flinn wil hier heen met zn kinderfeestje! Met zn maatjes zonder grote mensen .. Hoe stoer ben je dan!!? Duimen maar!!!

  3. Deze staat al op het lijstje van onze dochters om heen te gaan dus we wagen heel graag een kansje.

  4. Ohhh hier willen ik en Sam zo graag heen met zijn vriendjes want die konden niet op zijn feestje komen wegens griep dus dat zou super zijn.

  5. Yes super leuk zeg !!! Even weg uit de verbouwings stress, Hier wagen we dolgraag een kansje voor mee 🙂 via instagram heb ik ookal meegedaan 🙂 Super leuk !

  6. Leuk leuk! Ik zou deze film wel met mijn kinderen willen gaan kijken, dus ik doe graag mee!

Reacties zijn gesloten.