Aftellen, nog maar een week te gaan.

Langzaam aan ben ik dingen aan het afronden. Over een week word ik geopereerd. De belangrijkste operatie tot nu toe en waarschijnlijk ook de heftigste. Een dubbele diep flap is namelijk niet niks. Langzaam ben ik aan het aftellen. Nog maar 7 dagen te gaan!

Aftellen en afronden

De operatie die ik ga krijgen is behoorlijk zwaar. Ik kom zeker vijf tot zeven dagen in het ziekenhuis te liggen en daarna moet ik ook thuis in een bepaalde houding blijven zitten. Mijn klas ben ik langzaam aan het overdragen en ook Trinity heb ik tijdelijk gedag gezegd. Daarnaast heb ik een planning voor mijn gezin gemaakt en de nodige maatregelen getroffen. Nog zeven dagen te gaan.

Kijk ik er naar uit?

Waarvan ik er twee nog moet werken. Daarna ga ik mijn collega’s en leerlingen een lange tijd niet zien. De revalidatie kan namelijk drie maanden in beslag nemen of misschien wel langer. Ik kijk er zeker naar uit, maar vind het ook enorm spannend. Heb ik alles geregeld? Ben ik iets vergeten? Maar vooral hoe ga ik mij voelen? Ik kijk er naar uit, maar toch ook weer niet.

Ziekenhuis MCH Anthoiniushove
Eigen parkeerplaats

Dichtbij huis in het ziekenhuis

Het grappige is dat ik in het ziekenhuis kom te liggen dat, én dicht bij mijn eigen huis is, mijn werk én mijn ouders! Dus niemand heeft meer een excuus om niet langs te komen met wat lekkers. Daarnaast kan je ook altijd The Mall of the Netherlands in voordat je mij komt bezoeken. Dus kom maar door met die dunkin donuts, lekker chocolaatje, sushi en die lekkere rookworst van de HEMA!

Aftellen: nog maar 7 dagen

Dus ben ik langzaam aan het aftellen. Op dinsdag 13 december moet ik mij om 07.00u melden in het ziekenhuis. De operatie gaan ongeveer tien uur in beslag nemen en daarna moet ik echt even bijkomen. Schrik dus niet als je dinsdag niks meer van mij hoort. Nog maar 7 dagen te gaan. Ik kijk er naar uit en toch ook weer niet.

14 gedachten over “Aftellen, nog maar een week te gaan.”

 1. Lieve sterke Joyce! Ik heb veel bewondering voor jou. Ik wens je heel veel sterkte en kracht! Ook voor je man en kinderen, veel sterkte ! Liefs en een dikke knuffel van mij. ♡

  Beantwoorden
 2. Als je onderweg bent naar de morgen
  wil het niet zeggen dat
  de nacht dan korter wordt.
  Je wordt echter wel met kracht omgord
  door Hem in Wie jij bent geborgen.

  Als je uitkijkt naar de nieuwe morgen
  kan de nacht nog wel
  een lange, stille nacht zijn.
  Maar te midden van je angst en pijn
  is Hij er die voor jou blijft zorgen.

  Als je weet dat het licht zal komen
  wordt het donkerste uur
  er nog niet altijd lichter van.
  Maar de Vader die alles dragen kan
  heeft ook deze last op Zich genomen.

  Als je weet dat het donker zal verdwijnen
  wil dit niet vanzelf leiden
  tot geloof dat steeds maar groeit.
  Maar als je je zwak voelt en vermoeid,
  wordt jouw open hand één met de Zijne.

  ©️ Posimist Reinier

  Beantwoorden
 3. Heel fijn voor je Joyce maar ook vreselijk spannend om al de redenen die je opnoemt, en toch doe je het!! Krachtig mens! Heel veel sterkte en ook voor je thuisfront, ik denk aan je!!!

  Beantwoorden
 4. Hallo Joyce,
  Ik kwam per ongeluk op je site terecht. En wat bijzonder, ik heb op dezelfde dag dezelfde operatie. Ik wens je heel veel succes en dat het voor ons beiden goed mag verlopen.

  Groeten Janien

  Beantwoorden
 5. Ik bid voor jou! Voor je gezin! Voorde artsen dat de operatie goed mag slagen èn voor een spoedig herstel! Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, je weet me te vinden 💕🙏🏻

  Beantwoorden
 6. Lieve Joyce en Daniel heel veel sterkte. Bid jullie Gods zegen toe en Zijn nabijheid. Dat de artsen en iedereen die om je heen zal zijn tijdens en na de operatie, jou tot steun en zegen mogen zijn. Lieve groetjes van oom Wim en Tante Ruth 🥰😘

  Beantwoorden
 7. Hoi naam genoot,

  Ik was aan het Googlen op wat woorden en zo kwam ik op jouw blog terecht. En lees ik waar je allemaal door heen gaat.
  Ik hoop dat de operatie goed is gegaan en wil je een goede herstel periode wensen. Het is allemaal niet niks.

  Joyce

  Beantwoorden

Plaats een reactie