DIY Kerstvazen maken met sneeuw en lichtjes

The most wonderfull time of the year komt er al aan. Tijd om het huis weer gezellig te gaan maken om alvast in de stemming te kerststemming te komen. Naast de kerstboom is het natuurlijk ook leuk om andere kerstspulletjes in huis te halen of zelf te maken, zoals deze DIY kerstvazen.

Het huis gezellig maken met DIY kerstvazen

Wij konden thuis niet meer wachten tot de Sint terug is naar Spanje, dus we zijn dit jaar lekker vroeg begonnen met het opzetten van de kerstboom en het huis gezellig te versieren. Op TikTok en Instagram komen al allemaal leuke voorbeeldjes voorbij, wat mij op een idee bracht.

DIY Kerstvazen maken

Ik had nog wat lege vazen in de schuur staan, deze gebruik ik meestal alleen in de lente en zomer als ik af en toe een bosje bloemen in huis heb. In de winter staan deze in de schuur. Hoe leuk is het om iets gezelligs te maken van iets wat je toch al in huis hebt. Ook leuk voor de portemonnee šŸ˜‰

Het is heel simpel

Nog een groot voordeel van deze kerstvazen is dat je er niet super creatief voor hoeft te zijn. Het is heel makkelijk en snel te maken. Alleen even een vaas uit huis tevoorschijn halen en een paar kleine dingetjes bij de action. Je kan de vaas helemaal samenstellen naar je eigen smaak. Niet elke vaas is hetzelfde dus let er op dat de kerstspulletjes die je koopt wel in jouw vaas passen.

Wat heb je nodig?

  • Vaas
  • Zakje nep sneeuw
  • Kleine kerstspulletjes, welke je zelf leuk vind
  • Eventueel wat kerstlampjes op batterij


Aan de slag

In dit TikTok filmpje laat ik je zien hoe ik mijn vazen heb gevuld, maar dit kan je helemaal naar je eigen smaak doen.

@justjoyce.nl

Wij van justjoyce.nl zijn dol op de feestdagen! Roos maakt thuis de mooiste en makkelijkste DIY kerstvazen. Hou onze site in de gaten, want binnenkort legt Roos uit hoe ze het maakt! #blog #kerst #kerstinhuis #kerstmis #kerst2022 #feestdagen #holiday #christmas #christmascountdown #feest #sfeer #vaas #lichtjes #DIY #licht #sneeuw #kerstlampjes #christmas2022

ā™¬ origineel geluid – justjoyce.nl

Cadeau-idee

Het is al helemaal leuk om zelf een kerstvaas te maken en in huis te zetten, maar deze vazen zijn natuurlijk ook super leuk en origineel om aan iemand cadeau te geven. Cellofaanfolie en een leuke lint eromheen en je hebt een feestelijk presentje.

Plaats een reactie