Wat doe je als je wenkbrauwen zijn verdwenen?

Tijdens de chemobehandelingen viel eerst mijn hoofdhaar uit. Aan het einde raakte ik ook mijn wenkbrauwen en wimpers kwijt. Maar wat is een gezicht zonder wenkbrauwen en wimpers?

Tekenen maar

Sinds het begin van mijn behandelingen heb ik geleerd hoe ik mij goed kan opmaken. Dankzij mijn lieve schoonzusje Sofia had ik voor de komenden 10 jaar genoeg make-up om mij mee uit te leven. En dankzij haar uitleg wist ik ook hoe ik het goed moest doen. Mensen hebben niet door dat ik geen wenkbrauwen meer heb. Ook valt het niet op dat mijn wimpers super klein zijn. Missie geslaagd, toch?

Dag wenkbrauwen

Maar mijn wenkbrauwen blijven dus niet altijd goed zitten. Na een sportsessie zit de helft er nog op. En mocht ik ooit weer durven te zwemmen dan gaan ze helemaal weg. Zonder die wenkbrauwen heb ik een blote billen gezicht en dat is niet iets waar ik blij van word. Ik wil iets permanent, want zoals het er nu naar uit ziet komen ze nooit meer terug. En ja, ik heb dit gecheckt bij lotgenoten. Waar de één behaarder is dan ooit, is de ander zijn wilde haren verloren. Ik dus

Zonder wenkbrauwen

Nieuwe wenkbrauwen laten maken

En nu? Er is een wedstrijd op instagram waar je wenkbrauwen kan winnen. Tot vanavond 8 uur kan je mee doen. Klik hier voor de link. Dus mocht je nog mee willen doen voor mij, graag! Ik heet joycejoshua2014. Met deze prijs zou ik zo blij zijn. Ik had tijdens de behandelingen iemand die mij wel gratis wilde voorzien van mooie, nieuwe wenkbrauwen. Toen het eenmaal zo ver was, heeft ze zich teruggetrokken en wilde het niet meer doen. Dus nu ben ik wenkbrauwloos. Ondertussen zoek ik door. PMU (permanente make-up) kost €400,-. Een behoorlijk bedrag. We zoeken in ieder geval door en mocht je een goede tip hebben. Laat het mij vooral weten.

XOX

5 gedachten over “Wat doe je als je wenkbrauwen zijn verdwenen?”

Plaats een reactie