Hoe 2023 mij nieuwe uitdagingen gaf

De laatste dag van 2023. Tijd om eens terug te blikken. Te kijken naar de uitdagingen, de nieuwe kansen en mooie momenten die er waren. Een jaar waarin ik eindelijk weer compleet was, een bedrijf startte en ontzettend veel gave dingen mocht mee maken. Mijn 2023.

Start van 2023

Een jaar geleden kreeg ik dan eindelijk mijn lang naar uitgekeken diep. Een pittige operatie waarvan ik eigenlijk heel snel herstelde. Hoewel dat gaatje onder mijn navel niet gelijk dicht ging, kan ik wel terug kijken op een goede periode. Het was voor de operatie nog maar de vraag of ik nog als drummajor voor het allerlaatste concert van Showband ’75 kon staan. Maar dat is mij gelukt! Waarvoor ik nog erg dankbaar ben, want ik mis het nog steeds.

Nieuwe mensen

In 2023 heb ik ook ontzettend veel nieuwe mensen mogen ontmoeten. Door mijn blog kwam ik in contact met de eigenaar van Monkey Town Den Haag. Via hem heb ik weer andere mooie mensen mogen ontmoeten waarvan ik veel mocht leren. Het was net een sneeuwbaleffect die mij ontzettend veel heeft gebracht. Daarnaast heb ik in Mozaïek ook een hoop geweldige mensen beter mogen leren kennen. Een aantal daarvan zijn goede vriendinnen van mij geworden.

Famke dierenpark amersfoort

Monkey Town Den Haag

Wat in 2023 begon als het beheren van de socials is uiteindelijk uitgegroeid naar een baan als marketeer. Iets waar ik totaal geen ervaring mee heb, maar wat ik blijkbaar wel goed kan. Iemand zei ooit tegen mij: “De meeste marketeers werken volgens het boekje, maar er zijn een aantal die dit niet hoeven. Die hebben dit van nature en daar ben jij er één van.” Hoe gaaf zijn die woorden? Ik vind het zo onwijs tof om te doen. Elke dag is anders en elke uitdaging ook. Het is heerlijk om te groeien met dit bedrijf

De start van een eigen bedrijf

In april 2023 ben ik mijn eigen bedrijf gestart “Just Joyce” voor het beheren van de socials en schrijven van content. Wat klein begon is uitgegroeid tot iets gigantisch. Ik beheer niet alleen de socials van 6 verschillende bedrijven, ik schrijf SEO teksten, blogs, organiseer feesten, maak content kalenders, marketing kalenders, begrotingen, ik ben online en offline marketeer, reis naar het buitenland en beslis over de binnen en buitenkant van bedrijven. Dat had ik begin 2023 niet verwacht. Vanaf nu heb ik alleen nog maar plek voor kleine opdrachten of ik moet personeel gaan inhuren. Hoe gaaf is dat?

Het begin van EPICX

Via Monkey Town kwam ik ook bij EPICX terecht. Wat eerst nog Jump One was, wordt nu EPICX. Een adventure centers waar je met het hele gezin terecht kan. Een concept die ze door heel Nederland willen gaan doen. Het gave is, ze willen dat ik mee ga groeien. Als hun marketeer mag ik meegroeien en meedenken over EPICX. Ik heb al super gave dingen voor ze mogen doen zoals het vliegen naar Berlijn en het samenwerken met Enzo Knol. Ik kijk uit naar het avontuur dat we samen nog gaan mee maken.

De Woerdenaar

Veel nieuwe bedrijven in 2023

Ik heb amper reclame hoeven te maken, maar ik krijg de ene aanbieding na de ander. Zo werk ik ook voor restaurant de Woerdenaar in Woerden, fitnessclub de Leyens en VR zone. Het is bizar om te bedenken hoe snel ik ben gegroeid. Ik kijk dan ook uit naar 2024 en wat dat jaar mij gaat brengen. Het zou geweldig zijn als ik van mijn eigen bedrijf volledig kan gaan leven. EPICX heeft mij in ieder geval een aanbieding gedaan. Blijf ik leerkracht of ga ik volledig de wereld van de marketing in?

Hoe gaat het verder met mij?

In 2023 heb ik ook een interview gedaan met het AD wat mij weer veel reacties opleverde. Het is een ontzettend mooi stuk geworden waar ik trots op ben. Afgelopen september had ik ook weer mijn controles. Het gaat zo goed met mij dat ik nu nog maar twee keer per jaar de Zometa hoef te krijgen en pas over anderhalf jaar de scan. dat betekent dat ik in 2024 geen scan heb om mijn lijf te controleren. Maar ik weet ook dat als ik iets voel of merk ze mij gelijk gaan controleren.

Kort gezegd, het gaat goed. Met mijn lijf en met mezelf. Er staan een heleboel mooie kansen op mij te wachten. Het is aan mij om te beslissen welke kant ik op ga. Dat alles heb ik toch een beetje te danken aan mijn website, ofwel mijn borstkanker. Zonder de kanker was ik nooit mijn eigen website gestart. Had ik nooit Hyke ontmoet en mijn eigen bedrijf gestart. Achter de wolken schijnt de zon. In elke duisternis komt er ooit weer licht. Hou vol en geniet. Het wordt beter, echt waar!

Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling toe. Dat alle goede voornemens en dromen uit mogen komen!

2 gedachten over “Hoe 2023 mij nieuwe uitdagingen gaf”

  1. Wat ontzettend fijn allemaal voor jou en jullie als gezin! Want je hebt een hele pittige tijd gehad. En als dit de uitkomst van alles is mag je terecht super blij en heel dankbaar zijn! Ik wens je heel veel geluk en gezondheid toe voor 2024 voor jou en je gezin om nog meer dromen te verwezenlijken!
    Lieve groet Rosa

    Beantwoorden

Plaats een reactie