Yes, ik heb eindelijk een datum voor mijn DIEP!!!

Mijn weekend is heerlijk begonnen, want ik weet eindelijk waar ik aan toe ben. Gister belde ze mij om de definitieve datum door te geven. Een datum met een kleine maar, maar waar ik wel helemaal aan toe ben. Laat die operatie maar komen!

“Wij hebben een datum voor u.”

Weken of moet ik zeggen maandenlang wisten ze mij niet te vertellen wanneer ik eindelijk mijn dubbele diep zou krijgen. Was het eerst september. Toen werd het oktober. Om vervolgens van een vrouw te horen te krijgen dat het dit jaar niet ging gebeuren. Maar gister werd ik eindelijk gebeld. “Mevrouw Rodenburgh, we hebben uw operatie gepland!”

Een klein vreugde dansje

Eindelijk mag ik mij gaan voorbereiden op de heftigste operatie van mijn leven. Ik kom namelijk eerst vijf tot zeven dagen in het ziekenhuis te liggen en daarna moet ik zeker drie maanden revalideren. Niet iets wat je zomaar doet. Maar toen ik hoorde dat het dinsdag 13 december eindelijk gaat gebeuren, deed ik een klein vreugde dansje!

Een gekke kerst

Dat betekent dat ik met kerst nog geen twee weken na mijn operatie ben. Waarschijnlijk heb ik dan zelfs nog drains in mijn lijf. Kerst gaat er daardoor anders uit zien dan de afgelopen jaren. Misschien wel lekker met zijn vieren op de bank. Maar wat maakt het uit? Ik heb dan eindelijk nieuwe borsten en ben weer compleet! Een mooier cadeau kan je toch niet krijgen?

Plannen, vragen en regelen

Dus nu gaan we de komende vijf weken dingen regelen. Onze kinderen moeten worden opgevangen. Mijn man gaat vrij vragen op zijn werk om voor mij te zorgen, mijn werk moet vervanging regelen en ik heb spullen nodig voor thuis. Misschien dat ik ook een schoonmaakster wil vragen. Dat scheelt weer voor mijn man.

Aftellen naar de datum

Hoe dan ook, ik heb een datum en ga de dagen aftellen tot hij er is! Hoewel ik er naar uit kijk vind ik het ook wel ontzettend spannend. Hoeveel pijn ga ik hebben? Gaat het allemaal wel goed komen? En wanneer kan ik weer dingen doen? Ik kijk wel erg uit naar mijn nieuwe lijf. Een platte buik en twee mooie borsten. Wie wil dat nou niet? Hopelijk gooit corona geen roeit in het eten. Duimen jullie voor mij mee dat alles goed mag komen?

8 gedachten over “Yes, ik heb eindelijk een datum voor mijn DIEP!!!”

 1. Ohh wat fijn, eindelijk een datum!!!! Wel super spannend en een hoop geregel, maar alles gaat vast helemaal goed komen!!!
  Als ik iets voor je kan betelenen, doe ik dat met alle liefde! Je bent een topper!!

  Beantwoorden
 2. Eindelijk is het dan zover, de datum is bekend 🙏🏻.
  Hiep hiep hoera…..🎈🥳 een felicitatie waard vind ik.

  Wat kan jou de kerst nou schelen, als alles maar goed gaat en je met je gezin samen bent,
  Groetjes Riet

  Beantwoorden
 3. Yes yes yes!!! Super fijn dat de operatie gepland staat!! Ik ga voor jullie bidden dat alles voorspoedig mag verlopen! En als ik ook maar iets kan doen let me know!

  Beantwoorden

Plaats een reactie