Sinterklaas haarband, een must have voor het Sinterklaasfeest

Is jouw kind niet echt van de strikken, maar zoek je wel iets leuks voor in het haar? Dan is de Sinterklaas haarband echt een aanrader. Een echte must have tijden het Sinterklaasfeest thuis en op school!

Welkom Sinterklaas!

De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent dat we alles weer uit de kast mogen halen. De slingers worden opgehangen en het raam wordt versierd met mooie stickers. Ikzelf sta voor een groep gezellige kleuters en doe dan ook regelmatig een Sinterklaasstrik in mijn haren. Mijn dochter is ook dol op strikken en haarbanden, dus ook voor haar ging ik op zoek naar iets leuks.

Strik & Meer

Zo kwam ik uit bij Strik & Meer. Een leuke online website met ontzettend veel strikjes, haarbandjes en diademen. Voor iedereen is er wel iets te vinden. Ik vond daar een heel leuk bandje met een mooie strik erop. Ideaal voor Isabel om te dragen naar school en tijdens pakjesavond.

Drie cadeautjes in een envelop

Naast de Sinterklaas haarband koos ik ook nog vier strikjes uit die ik twee keer bestelde. Je kan namelijk nooit teveel strikken hebben en twee dezelfde vind ik altijd fijn. Zodra ik de envelop open zie ik drie leuke cadeautjes. Eentje met Sinterklaasprint en de andere in een leuk zakje. Super leuk gedaan!

De Sinterklaas haarband

Het strikje op de haarband voelt lekker stevig aan en het elastiek zit echt prima om Isabel haar hoofd. “Oww mama, Deze is echt heel erg mooi!”. Zo hoef je geen muts meer op om hulppiet te zijn. Niet elk kind vindt het fijn om een pietenmuts op te hebben, dus dan is dit een goede oplossing.

Grote strikken, strik en meer

Sinterklaas haarband, ideaal voor het feest!

Zo’n band past overal bij. Je kan hem dragen met los haar of als je staarten in je haar hebt. Daarnaast maakt de tekst gelijk duidelijk wie je bent, een hulppiet! Eigenlijk zou elk kind die dol is op strikken zo’n haarband moeten hebben tijdens het Sinterklaasfeest. Het draagt lekker en ziet er ook nog eens leuk uit. Wat wil je nog meer?

Hebben jullie thuis ook strikken of haarbandjes? En welke dragen ze dan liever? Ik ben erg benieuwd.

1 gedachte over “Sinterklaas haarband, een must have voor het Sinterklaasfeest”

Plaats een reactie