Verlanglijst Sint voor 5 jarig meisje

Het Grote Speelgoedboek

Hij ligt alweer een maand in huis hoor, “Het Grote Speelgoedboek” van bol.com. De ‘sinterklaas-stress’ heb ik toch een beetje geprobeerd uit te stellen dit jaar. Hartstikke leuk natuurlijk alle feestdagen en spannend dat sinterklaas eraan komt, maar aan mijn kleine merk ik toch aan het eind van ieder jaar dat het echt even genoeg is geweest, vandaar dat het speelgoedboek eerst nog even in de kast heeft gelegen. Over een paar nachtjes is de intocht al, een prima moment om nu toch echt te gaan beginnen met bedenken wat je allemaal in je schoen zou willen hebben. Een verlanglijstje voor sint!

Aan de slag met verlanglijst voor Sint

Voor ik mijn dochter van school ging halen had ik het speelgoedboek op tafel gelegd met een stift erbij. Bij thuiskomst zag ze het boek gelijk liggen, hup snel jas uit, schoenen uit. Nog voor ik de limonade en kruidnootjes neer kon zetten (die horen er natuurlijk bij op zo’n moment!) was ze al druk aan het omcirkelen wat ze dit jaar aan de sint zou vragen… Best lastig, want het is allemaal zo leuk!

Wat heeft ze uitgekozen?

Zodra mijn dochter ‘s avonds op bed ligt, ga ik lekker op de bank met een kop thee, eens kijken wat ze allemaal heeft omcirkeld. Ik word hier altijd zo vrolijk van, het maakt me best een beetje trots om te zien dat ze niet te hebberig alles wat roze is heeft omcirkeld. Het maakt me ook ontzettend aan het lachen om te zien dat het dan wél weer heel lastig is om te kiezen tussen verschillende varianten van iets wat ze wel graag wilt hebben. Zo werden er 7 baby born’s en baby Annabel’s gevraagd, 8 barbie’s en 3 poppenhuizen. Ik heb de “dubbele” er maar even uitgefilterd voor de top 20 van cadeaus waar de Sint een vijf-jarige meid heel blij mee kan maken! Hier is die dan…

Verlanglijstje Sint voor 5 jarig meisje

Budget voor verlanglijstje sint

Wat een leuke dingen heeft ze uitgekozen! Maar helaas wel een beetje buiten het budget van deze Sint. Ik ga natuurlijk wel met haar verlanglijst aan de slag en proberen een paar dingen van haar lijstje op een voordelige manier aan te schaffen.

Laatst zag ik een geweldige reclame van Markplaats op tv en dit bracht me op een idee. Wil je weten wat mijn dochter gaat krijgen met de feestdagen? En kan jij ook wel wat budget-tips gebruiken? Ik laat het je weten in mijn volgende blog.

Wat heeft jouw kind op zijn lijstje staat? Ik ben benieuwd wat andere kinderen kiezen!

4 gedachten over “Verlanglijst Sint voor 5 jarig meisje”

 1. Phase10 is echt ontzettend leuk! Dus zeker een aanrader!! En idd veel op marktplaats hier, kids genieten er net zo erg van en de sint heeft dan ook wat meer over in z’n portemonnee 😅

  Beantwoorden
  • Dankje! Wij hebben het nog nooit gespeeld, maar dan ga ik deze zeker in huis halen! (zie hem toevallig net voorbij komen met hoge korting ivm Black Friday bij bol.com). Super altijd dit soort kaartspellen, ook voor mee op vakantie enzo! UNO weet ik nu wel, we zijn wel toe aan een nieuw spelletje. 🙂

   Beantwoorden
  • Wat leuk! Een eenhoorn en NEE … dat moet inderdaad wel een perfecte combi zijn voor kids, haha. Hebben jullie deel 2 ook al gelezen? Zag dat “de NEEhoorn en de Slangzaam” dit jaar is uitgebracht.

   Beantwoorden

Plaats een reactie