Happy birthday to me, een pittig aankomend jaar.

Vandaag mag ik er weer een jaartje bijtellen! En volgens mijn kleuters ben ik nog steeds 21, dus die steek ik alvast in mijn broekzak. Het afgelopen jaar was prima, maar het komende jaar wordt pittig. Vooral door de operaties die dit jaar op de planning staan. Ga ik hier echt mee door?

Happy Birthday!

Yes, vandaag ben ik weer een jaartje ouder geworden. De dag die echt gevierd mag worden. Sowieso ben ik altijd al dol geweest op verjaardagen, maar misschien nu juist nog meer. Ik vier het leven. En het liefst met iedereen. Met mijn familie en vrienden. Met de leden van Trinity en de kleuters uit mijn klas. En natuurlijk vier ik het met mijn gezin. Mijn kanjers die er altijd voor mij zijn geweest.

pittig jaar feestje
foto van pexels,com door Jill Wellington

Vier elk jaar!

Een nieuw levensjaar, maar bovenal vier ik dat de kanker afgelopen jaar is weggebleven. Kankerloos door het leven gaan is geen garantie die ik heb gekregen. Volgens mijn oncoloog kan ik heel oud worden, maar zeker weten doet hij het niet. Het ziet er goed uit, maar je weet nooit. Daarom vier ik elk jaar. En misschien wel volgend jaar nog even iets groter, want dan word ik 40!

Een pittig jaar voor de boeg

En heb ik misschien wel een heel ander lijf. Een strakkere buik en nieuwe borsten. Want het komende jaar staat in het teken van operaties. Eerst die van mijn eierstokken en daarna mijn dubbele diep. De eerste vind ik niet zo heel spannend. Het is wel weer een operatie en ik moet er zeker van herstellen, maar die is wel te doen. Die andere is wat pittiger en zit ik toch wel tegenaan te hikken. De operatie, de revalidatie, de pijn en de kans dat het misschien niet lukt. Maar we gaan ervoor. Het wordt pittig en ik kan de hulp van andere goed gebruiken, maar komt vast goed. Een pittig jaar met heel veel leuke momenten.

pittig jaar feestje
een zingende robot

Dus vier het leven

Dat is het alle belangrijkste. Geniet van elkaar en van die dingen die je hebt. Je weet namelijk nooit wat er gaat gebeuren. Ondanks dat ik een pittig jaar voor de boeg heb, kijk ik er naar uit. Eind 2022 heb ik een nieuw lijf en ben ik bijna weer een jaartje ouder. Ik ga vandaag het leven vieren en de dagen daarna ook. Want het leven mag gevierd worden. Zeker als je merkt dat het leven niet zo vanzelfsprekend is als je denkt. Vier jij je verjaardag=

2 gedachten over “Happy birthday to me, een pittig aankomend jaar.”

  1. Gefeliciteerd met je verjaren 🎉 maar ook heel veel sterkte met alles wat komen gaat! We bidden 🙏🏼 je Gods nabijheid toe in alles . Ook voor Daniel en de kids. Lieve groetjes van oom Wim en Tante Ruth 🥰😘

    Beantwoorden

Plaats een reactie