Residence Inn is een heerlijk hotel dichtbij Brussel

Wil je een weekendje naar Brussel of wil je dichtbij de luchthaven slapen? Dan is Residence Inn by Marriot echt een aanrader! Mooi en net hotel die net dat beetje extra geeft wat je verdient als gast!

Nachtje Residence Inn

Wij wilden met het hele gezin een dag naar Zoo Planckendeal en een dag naar Brussel. Overnachten midden in Brussel kan prijzig zijn, maar als je een auto hebt dan is het Residence Inn echt een aanrader. Met de auto ben je in tien minuten in het centrum. Precies wat wij wilden. En daarbij hadden ze mooie kamers voor gezinnen met een aparte slaapkamer! Voor ik het wist had Daniël geboekt!

Parkeergarage onder het hotel

Na een dagje genieten van de ZOO, waar ik jullie een ander keer graag mee over vertel, was het tijd om naar het hotel te gaan. Even lekker warm worden en schone kleren aantrekken, want het was die dag behoorlijk aan het regenen. Onder Residence Inn zit een parkeergarage en vanuit die garage loop je zo het hotel in. Zo kom je altijd droog aan en staat je auto veilig. Ook in de nacht.

Vriendelijk, vriendelijker, vriendelijkst

Bij de receptie stond een meneer ons al met een grote glimlach op te wachten. Het inchecken verliep en binnen mum van tijd stonden we in onze kamer. Het eerste dat ons op viel is dat de mensen zo ontzettend vriendelijk zijn. Iedereen zegt je gedag en wil je helpen. Helaas bleek de bank nog niet te zijn omgetoverd tot slaapbed voor de kinderen. Maar met excuses van de receptie en de schoonmaak werd er snel een bed gemaakt. Ze zijn zo ontzettend vriendelijk hier.

Geweldige kamer of moet ik zeggen appartement

De kamer die wij hadden geboekt was volgens ons behoorlijk nieuw. Alles zag er nog zo netjes uit. Onze kamer had een keukentje met eettafel, een slaapbank/woonkamer met tv en stoel, een prachtige badkamer en een slaapkamer. Genoeg ruimte voor ons vieren. Wil je niet uit eten dan kan je in dit hotel ook gewoon je eten maken op je kamer. Beneden hebben ze ook wat producten zoals een diepvriespizza. Mijn kinderen hadden al snel de popcorn gevonden voor in de magnetron. Erg lekker zo’n hartige snack als je aankomt.

Een diep bad en heerlijke bedden.

De badkamer is trouwens ook een pareltje. Het licht van de spiegel heeft drie verschillende opties en is ideaal voor als je midden in de nacht moet plassen en graag een lichtje aan hebt. Just saying. Het bad is lekker diep, dus onze Isabel moest daar wel heen. Alsof ze aan het zwemmen was. Lekker, toch? Verder is er genoeg ruimte om je om te kleden of een dansje op K3 te doen. Yes, Isabel heeft het voor jullie uitgetest! De bedden liggen heerlijk en de slaapbank is prima voor kinderen. Een prima kamer voor gezinnen!

“Kan ik iets voor jullie doen?”

Met het ontbijt kan een hotel ook altijd pluspunten bij ons verdienen! Onze kinderen verheugen zich hier altijd op. Lekker zelf bepalen wat je eet en pakken wat je wil. De ontbijt ruimte ziet er erg mooi uit. Gezellig, sfeervol en netjes. Ik wil degene die dit heeft ingericht ook bij mijn thuis laten komen! Daarnaast staan er ontzettend veel lekker dingen. Ik ging voor een yoghurt met noten en gedroogd fruit. Terwijl mijn kinderen toch echt de croissants en chocolade broodjes het toppunt vonden. De vrouw die er stond was ontzettend behulpzaam. Regelmatig kwam ze vragen of ze iets voor ons kon doen en zorgde ze ervoor dat alles netjes stond en opgeruimd was. Geen tafels met vieze borden! Great job.

Yoghurtje

Is Residence Inn by Marriot een aanrader?

Jazeker! Wil je een hotel met een mooie omgeving dan is dit niet jouw hotel. Maar zoek je een mooi hotel waar je met je kinderen naar toen kan dan zeg ik ja. Je zit overal bij in de buurt. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk. Vooral richting de kinderen en is van alle gemakken voorzien. Daarnaast zit je zo in Brussel, dat echt het bezoeken waard is! Wij komen zeker nog eens terug! Misschien wel als ik straks geopereerd ben en even wil bij komen. Ik wee

10 gedachten over “Residence Inn is een heerlijk hotel dichtbij Brussel”

  1. Dit is echt wel een goede optie voor ons gezin. Zeker als we een keertje over Brussel vliegen! Thanks voor het delen, Joyce!

  2. Wat een heerlijk hotel! Ik vind het altijd zo belangrijk dat de mensen ook vriendelijk zijn. Fijn dat dat hier ook het geval is.

  3. Wat een goede tip wij doen dit ook wel eens met de kids. Het ontbijt is echt een verheug momentje

  4. Ziet er mooi uit en inderdaad praktisch als je een auto hebt. De keren dat we in Brussel zijn geweest hebben we een hotel in het centrum genomen omdat we met de trein reizen dus dat is het handigste.

Reacties zijn gesloten.