Acht maanden na mijn chemo heb ik eindelijk weer wenkbrauwen!

Tijdens mijn chemo viel al het haar op mijn lijf uit. Zo ook mijn wenkbrauwen. Hoewel ik goed was geworden in het tekenen, wilde ik graag ze weer terug. En na 8 maanden had ik dankzij Djanèll weer wenkbrauwen!

Tekenen, tekenen en nog eens tekenen

In november kreeg ik weer een beetje haar op mijn hoofd, maar mijn wimpers en wenkbrauwen lieten nog even op zich wachten. Gelukkig was ik goed geworden in het tekenen ervan, maar na een regenbui was er vaak weinig over van mijn wenkbrauwen. Begin dit jaar kwam er weer een beetje haar, maar een echte wenkbrauw was het nog steeds niet. En ook mijn wimpers vielen vaak uit.

Winactie op instagram

En toen zag ik bij Patrica Baudewijns een geweldige winactie! Ze gaf namens House of Make-up powder brows weg! Hoe fijn zou dat zijn? Altijd geweldige wenkbrauwen. Ik deed gelijk mee en riep iedereen op om ook mee te doen. Dit wilde ik zo graag! Gelukkig heb ik een stel fantastische vrienden op social media die allemaal mee deden. Ben ik jullie nog steeds dankbaar voor. En na een paar dagen wachten kwam het verlossende woord: Ik had gewonnen!

Wenkbrauwen werkkamer

Een warm welkom

Al snel maakte ik een afspraak met Djanèll. En afgelopen zaterdag was het zover. Al vroeg ik de ochtend vertrok ik vanuit Voorburg naar Waalre. Eindelijk zou ik mijn wenkbrauwen krijgen. Nooit meer tekenen. Altijd mooie wenkbrauwen, ook in de regen. Heerlijk! Djanèll heeft een mooie kamer bij haar thuis waar je je gelijk op je gemak voelt. Na een lekker kopje thee begonnen we. Wat een professioneel is deze vrouw. Ze vertelt heel duidelijk wat ze doet en waarom ze bepaalde keuzes maakt, maar laat jou ook mee beslissen. Zo fijn.

“Hallo nieuwe wenkbrauwen!”

Het zetten van de wenkbrauwen voelt in het begin aan alsof ze heel hard je wenkbrauwen aan het epileren is. Op een gegeven moment kreeg ik ook het gevoel dat ik moest niezen. Hoort er allemaal bij, gaf ze aan. Nadat het verdoofd is, voel je er niks meer van en kan je rustig liggen. De eerste paar dagen zijn je wenkbrauwen nog erg donker, dus daar moest ik doorheen kijken. Maar wat een geweldig resultaat. Eindelijk had ik weer wenkbrauwen. Mijn gezicht, en voornamelijk mijn ogen, kwamen weer tot leven. Wat een resultaat.

Over vier weken ga ik weer terug om het bij te werken. Zo blij met deze warme, lieve, maar bovenal deskundige vrouw! Ik kijk er al naar uit. Wil jij dit ook? Ga dan naar haar insta, Facebook of website.

1 gedachte over “Acht maanden na mijn chemo heb ik eindelijk weer wenkbrauwen!”

  1. Woehoeeee jeeeeeeej wat een geweldig nieuws dat je gewonnen hebt!! Ik had ook voor je meegedaan. En wat is het resultaat mooi!! Echt prachtig!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie