Coronaproof trakteren doe je zo!

Was het ooit geen probleem om je zelfgemaakte cupcakes uit te delen. Nu moet het toch allemaal coronaproof. Ik heb de leukste traktaties voor je op een rijtje gezet!

Funlab partypack

Partypack met naam

Voor ieder een eigen traktatie met naam! Heb je geen zin om iets te maken, dan is dit de ideale oplossing! Bij funlab.nl vind je partypacks met of zonder snoep. Je kan dus kiezen of je alleen voor het doosje gaat of dat je het doosje gevuld wil hebben met snoep. Heel erg fijn als je geen snoep mag trakteren op school. Kies je alleen voor het doosje dan kan je hem zelf vullen.

Ze hebben ook verschillende thema’s dus er zit vast iets bij dat jouw kind leuk vindt. Wat dacht je van het thema prinsessen? Mijn zoon gaat zelf voor het ridder thema, maar het thema monsters spreekt hem ook erg aan.

De partypack is ideaal als je coronaproof moet trakteren op school. Ben je in één keer klaar! Ik zag dat het bestellen super makkelijk is. Kies een thema, vul de namen van de kinderen in en klaar. Over deze traktatie wordt nog lang nagepraat in de groep!

Sleutelhanger met letter

Heb je wel de tijd om iets te maken? Dan is het erg leuk om samen met jouw kind sleutelhangers te maken van epoxy hars. Joshua en ik hebben voor de leerkrachten een sleutelhanger met hun eerste letter gemaakt. En die letter is ook super makkelijk om te maken. Het enige dat je nodig hebt is epoxy hars en een mal met letters. Vul de mal met glitters en de hars en wachten maar. Leuk om te doen en leuk om te krijgen!

Versier een banaan

Wil je toch iets te eten trakteren? En het liefst gezond? Dan is een banaan jouw fruit. Vorig jaar heb ik er piraten van gemaakt. En op de crèche heb ik er minions van gemaakt. Via Google zocht ik een plaatje, uitknippen en plakken maar. Zowel de piraat als de minions werden goed ontvangen.

Badeendjes uitdelen

Toen Isabel jarig was, heb ik badeendjes gekocht en haar foto met een touwtje erop gedaan. Op de foto had ik geschreven Mijn verjaardag vier ik niet in mijn een(d)tje. De kinderen op haar crèche vonden het helemaal geweldig en het maken is vrij simpel. Coronaproof trakteren hoeft niet heel moeilijk te zijn.

Zakjes chips met om hussel

Zakjes chips zijn altijd goed en ook nog eens coronaproof! Maak op de computer je eigen ontwerp en plak dit A4tje om je zakje heen. Super leuk en origineel. Geen zin om iets te maken? Zakjes chips zijn altijd goed!

10 gedachten over “Coronaproof trakteren doe je zo!”

 1. leuk idee die badeendjes. Wij verzamelden vroeger badeendjes. Pakjes drinken leuk versieren vind ik ook altijd een goed coronaproof oplossing.

  Beantwoorden
 2. Having read this I believed it was extremely enlightening.
  I appreciate you finding the time and effort
  to put this article together. I once again find myself personally spending a significant
  amount of time both reading and commenting.
  But so what, it was still worthwhile! 0mniartist asmr

  Beantwoorden

Plaats een reactie