Review Snoozle donut hondenmand voor onze beagle!

Onze Mees heeft wel energie voor 10! Maar nadat hij klaar is het met verspreiden van zijn blijdschap is het natuurlijk tijd om even lekker te liggen. Geen beter moment dus om de Snoozle donut hondenmand te testen. Hoe zal Mees reageren op deze mand?

Eerste indruk Snoozle donut hondenmand

Je merkt meteen dat de Snoozle hondenmand heerlijk zacht aanvoelt. Het materiaal lijkt op dat van een knuffel, alleen dan in de vorm van een soort donut. Aan het begin ging Mees er ook vrolijk mee aan de haal. Maar na een tijdje begreep hij wel dat hij er ook in kon liggen. Gelukkig maar, want daar is hij toch ook voor bedoeld!

snoozle hondenmand zacht
macro shot materiaal mand

De mand schoon houden

Het schoon houden of uit zuigen van de mand, gaat wat onhandig. Het is meer een deken, dus in de tuin uit wapperen is voor ons voldoende. Mocht er toch onverwachts iets vloeibaars op komen dan kan je deze mand het beste met de hand wassen. Hij is helaas te groot voor de wasmachine. De kleinere varianten kunnen wel in de wasmachine.

Grote zachte donut voor onze kleine beagle

We hebben gekozen voor de grootste maat, dit omdat we weten dat Mees graag uitgerekt slaapt. Het lijkt een kleine beagle, maar toch best lang wanneer hij zich uitstrekt. Omdat we willen dat hij er heerlijk in kan slapen hebben wij de grootste mand gekozen en zeg nou zelf, ziet het er niet super lief uit?

snoozle hondenmand beagle hond
snoozle hondenmand beagle hond

Zoals je kunt zien, hebben wij Mees al veel in de Snoozle hondenmand mogen vinden. Hij vindt het heerlijk om in te liggen. Vooral omdat het zo lekker zacht en warm aanvoelt. Ook op zoek naar zo’n soort mand? Op Happy Animal hebben ze verschillende hondenmanden voor je op een rijtje gezet. Handig!

snoozle hondenmand beagle hond

Een snurkende beagle in de Snoozle hondenmand

Wij zijn blij met deze mand, omdat Mees dit mandje al snel zijn eigen heeft gemaakt. Door de kleur en het materiaal van de Snoozle hondenmand past het ook goed in onze huiskamer. Het ziet eruit als een dikke deken, alleen dan speciaal voor de hond. Je zou er bijna zelf in willen liggen!

snoozle hondenmand beagle hond

Check Mees ook even op TikTok, hier kun je hem zien met zijn nieuwe mand. Wil jij weten welke hondenmand het beste bij jullie past? Kijk dan bij de hondenmand-test. Daar kan je verschillende soorten manden vinden.

Dit product hebben wij gratis ontvangen maar beïnvloed onze eerlijke mening niet!

1 gedachte over “Review Snoozle donut hondenmand voor onze beagle!”

Plaats een reactie