Pokémon Trainer Mission, een ideaal cadeau voor de feestdagen!

Mijn zoon is helemaal fan van Pokémon net als menig ander kind. De Pokémon Trainer Mission is een geweldige aanvulling op zijn collectie en zorgt er ook nog voor dat hij die bank af komt. Wij denken dat dit een ideaal cadeau is voor de feestdagen!

Pokémon Trainer Mission is net echt

Met de Pokémon Detector en de trainerkaart ga je op missie! Hoeveel kan jij er vangen? BOT-I heeft weer een geweldige product gemaakt. Was het vorig jaar de guess. Dit jaar zijn ze genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2022 met de mission. En terecht, want ook deze is echt fantastisch. “Het is net echt!”, weet Joshua te vertellen.

Kom van de bank!

Dit is niet een spel dat je rustig op de bank kan gaan spelen. De Pokémon Detector vraagt een hoop. “Bukken! Sta Stil! Draai naar links!” en nog veel meer. Super leuke instructies die je uiteindelijk naar de Pokémon leiden. Dus doe de Pokémon detector om je hand en ga op jacht!

Voeg ze toe aan je elektronische verzameling

In de doos zit ook de trainerkaart. Hier kan je jouw naam op schrijven, je leeftijd en je favoriete Pokémon. In de binnenkant vind je een map met alle missies en aan de andere kant alle Pokémons. Tijdens je missie kan je afstrepen welke je al hebt gevangen. Degene die je hebt gevangen komen in je elektronische verzameling. Net als in de serie!

Pokémon Trainer mission, niet alleen voor kinderen

Naast Joshua wil ook Isabel het proberen. Ook zij geniet en loopt de hele kamer rond. Maar niet alleen zij vinden de Pokémon Trainer Mission fantastisch ook de volwassenen proberen het graag. Zo heb ik hem buiten gedaan toen de kinderen op school zaten. Na drie missies was ik toch al behoorlijk aan het zweten. Wat een work-out!

De klittenband is een echte must have

En omdat je zo lekker aan het bewegen bent, springen, draaien, bukken, zwaaien, schudden, is het maar goed dat de detector een klittenband heeft. Zo zit hij goed en stevig vast om iedere hand! Slim en echt heel erg fijn. Je hebt het gevoel dat je een Pokémon bal in je hand hebt, maar kan hem niet per ongeluk uit je handen gooien!

Een stevige trainerkaart

Misschien ook wel handig om te benoemen is de kaart. Hij is van stevig papier/plastic gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het niet kreukelt en tegen een stootje kan. Ook water kan erop komen en nog gebeurd er niks mee. (ja, uitgetest!) Gewoon erraf halen en klaar. Die kaart gaat evenals de bal denk ik lang mee en daar houden we van!

Pokémon Trainer Mission, ideaal voor de feestdagen

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de komende feestdagen? Dan kan ik je de Pokémon Trainer Mission zeker aanraden! Je kan het overal spelen, het is interactief en het zorgt ervoor dat ze van die bank af komen. Daarnaast geeft het ze het gevoel dat ze echt op zoek zijn naar Pokémons en ze vangen. Hoe leuk is dat?

Wat ga jij jouw kind geven de komende feestdagen? Laten we elkaar inspireren.

8 gedachten over “Pokémon Trainer Mission, een ideaal cadeau voor de feestdagen!”

Plaats een reactie