Het EPICX Zomerfestival, een dag vol onvergetelijk veel plezier

Heb jij al van het EPICX Zomerfestival gehoord? Nee, dan moet je zeker verder lezen. Ik ga je vertellen waarom je deze zomer er heen moet! Het EPICX Zomerfestival is het meest bruisende zomerfestival van Nederland en jij wil daar bij zijn!

EPICX Zomerfestival

Een zomerfestival die in het teken van water staat. Zo kan je het EPICX Zomerfestival beschrijven. Overal is er wel iets te vinden dat met water te maken heeft. Of je nu binnen of buiten bent. Binnen kan je jouw skills testen op de surfsimulator en buiten laat je het zien op de buikschuifbaan. Trek je badkleding aan, want deze zomer wordt EPICX!

Let’s go outside

Op een mooie zomerdag met een blauwe lucht komen wij aan bij het EPICX Zomerfestival. Als je aan komt rijden zie je al de borden en de banner op het hek. Hier moet je zijn. Er zijn genoeg gratis parkeerplekken dus dat is erg fijn. Mijn kinderen rennen naar binnen en voor ik het weet sta ik op het buitenterrein. Hun kleding is al op de tafel gegooid en de eerste zit al in het water. “Mama, kijk eens hoe gaaf!”

EPICX Zomerfestival waterattracties

Buiten is er genoeg te doen voor alle leeftijden. Zelfs ouders mogen gewoon meedoen. Dus vergeet ook niet je eigen badkleding. Hoe ver kom je op de buikschuifbaan? En lukt het jou om te surfen op de bungeesurf? Maar ook aan de kleintjes is gedacht. Zo zijn er de bootjes voor kleuters en een klein babybadje voor de allerkleinste onder ons. Kort gezegd, iedereen komt aan zijn trekken.

EPICX buikschuifbaan

Een heerlijk vakantie gevoel

Terwijl ik samen met een vriendin op het terras onder het zeil zit, krijg ik het gevoel alsof ik op vakantie ben. De zand tussen mijn tenen, de houten bordjes die je de weg wijzen en de zon. Een festival gevoel op en top. Ik geniet van mijn heerlijke smoothie terwijl de kinderen genieten van alle waterattracties. Dit voelt echt zo lekker.

Tijd om binnen te kijken

Uiteindelijk willen ze ook graag even binnen kijken, want ook hier is genoeg te doen. Je hebt, zoals altijd, de monkey town, Air Park en de Lasergame. Maar dit keer staat er ook een surfsimulator waar je leuke prijzen bij kan winnen. Daarnaast heb je ook het waterlab waar je proefjes met water kan doen. Echt super leuk bedacht! Verder kan je ook lekker knutselen. Alle ingrediënten voor een heerlijk dagje uit.

EPICX Zomerfestival

Het EPICX Zomerfestival is voor iedereen

Wil je lekker buiten zijn? Iets bijzonders voor je kinderen doen? Dan raad ik jou echt het EPICX Zomerfestival aan. Mijn kinderen wilden blijven tot sluitingstijd en vroegen daarna of ze de volgende dag weer mochten. Dat zegt voor mij genoeg. Als mijn kinderen zo enthousiast zijn dan moet ik dat met jullie delen.

Moet je werken of heb je geen tijd? Dan zijn er de EPICX Zomerkampen! Je kan jouw kind in de ochtend brengen en aan het eind van de middag weer ophalen. De professionele medewerkers zorgen ervoor dat jouw kind niks te kort komt! Ideaal toch? Wanneer ga jij?

Wil je meer weten over het EPICX Zomerfestival? Ga dan naar hun site

@monkeytowndenhaag

Wat was storm Poly heftig. Gelukkig komt de zomer snel weer terug. Ideaal voor het EPICX Zomerfestival. Check wat je allemaal kan doen! Wat lijkt jou het gaafst? #storm #poly #zomer #summertime #summer #nederland #denhaag #thehague

♬ origineel geluid – Monkey Town Den Haag

Plaats een reactie