Goed nieuws van de bestralingsarts en mijn eerste werkdag!

Afgelopen maandag had ik een controle bij de bestralingsarts. Zij had goed nieuws voor mij! Wat voor nieuws? Lees snel verder! Daarnaast vertel ik je alles over mijn eerste werkdag in 10 maanden!!!

Op controle bij de bestralingsarts

Maandag 10 januari had ik een afspraak bij de bestralingsarts. Net voor kerst kwam de verbranding en had ik ontzettend veel pijn. Gelukkig was dit na een paar dagen weg. Mijn huid is nu aan het vervellen, maar ziet er verder netjes uit. Mijn bestralingsarts vond dit ook. Geen strak getrokken huid. Geen vochtophoping en geen bultjes. Daarnaast vertelde ze mij dat ze het plan hebben geschreven op de CT-scan die voor de chemo’s is gemaakt, want op de laatste scan zagen ze helemaal niks meer!!! Ja, je leest het goed. Ze zagen niks meer. Alleen de botboring is te zien. Het ziet er dus goed uit voor mij!

Goed nieuws bij de oncoloog?

Ik ben benieuwd of eind januari mijn oncoloog ook zo blij is. Heeft hij ook goed nieuws voor mij? In mijn dossier zag ik dat mijn tumormarkers al erg laag zijn. Bij 30 of hoger gaan ze zich zorgen maken, maar ik had een tumormarker van 17! Heel vreemd, want ik had een tumor en uitzaaiingen! Dus op alleen een bloedonderzoek kan ik niet vertrouwen. In oktober had ik gevraagd of er elk jaar een scan gemaakt kan worden en dat vond hij een goed idee. Eind januari hoor ik of hij het nog steeds een goed idee vindt of dat het plan anders wordt. En natuurlijk wat ze verder nog gaan doen.

Mijn eerste werkdag

En dan, na 10 maanden thuis te hebben gezeten, was daar eindelijk mijn eerste werkdag op school. Ik heb nog even getwijfeld of ik wel naar de noodopvang zou gaan vanwege corona, maar ik wil graag weer wennen aan alle prikkels. Thuis werken lukt prima, maar lukt het ook als er veel kinderen om mij heen zijn? Dus heb ik samen met mijn adjunct besloten om dinsdag een uur te komen. Wat was het heerlijk om weer op school te zijn! Wat heb ik het gemist om met kinderen aan het werk te gaan. Maar bovenal heb ik het kletsen met mijn collega’s gemist. Dus naast het werken ook even lekker bijgekletst met een collega’s. Ik zou een uur blijven, maar uiteindelijk ben ik er dik anderhalf uur geweest. Goed nieuws, toch?

Nog meer goed nieuws?

Ik had eigenlijk verwacht dat ik daarna moe zou zijn. Maar de moeheid kwam helemaal niet. Ik heb die middag zelfs nog een dansworkout gedaan thuis. En ook de dag daarna was ik niet moe, dus nu heb ik besloten dat ik volgende week twee keer twee uur ga werken. 🙂 Heerlijk om weer bezig te zijn. Hopelijk blijft dit zo en krijg ik eind januari nog meer goed nieuws te horen van de oncoloog. Ik hou jullie op de hoogte!

4 gedachten over “Goed nieuws van de bestralingsarts en mijn eerste werkdag!”

Plaats een reactie